Розглянуто Для ГА I R-

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
6 Лют 2025
Дописи
69
Реакції
26
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Тімочка Бумер [91316]
2. Нікнейм адміністратора: Олександ Сазантов
3. Суть скарги: -

Доброго дня, шановна ГА , Ксенія Києвська

Хочу подати скаргу на адміністратора Олександра Сазантова через, на мою думку, необ'єктивні дії під час ігрової ситуації.

Я спілкувався з іншим гравцем, після чого між нами виникла словесна суперечка. Під час розмови гравець сам визнав, що був неправий. Однак адміністратор не був присутній із самого початку конфлікту та не бачив усієї ситуації. Він з'явився лише наприкінці й, не розібравшись у повній картині подій, одразу видав мені покарання у вигляді муту на 30 хвилин за «образу гравців».

Я вважаю це рішення несправедливим, оскільки адміністратор не мав повної інформації про те, що відбувалося до цього моменту. Було видно лише невелику частину ситуації, а висновок був зроблений без з'ясування всіх обставин.

Крім того, одразу після видачі мені муту до ситуації підійшов інший гравець, який почав відкрито ображати мене. Незважаючи на це, адміністратор не відреагував жодним чином: не зробив попередження, не видав покарання та не припинив порушення правил. Виходить, що до різних гравців були застосовані різні стандарти, хоча порушення були очевидними.

Вважаю, що адміністратор мав спочатку уважно розібратися в ситуації, вислухати обидві сторони або переглянути докази, якщо такі були, а вже потім приймати рішення щодо покарання. Натомість рішення було прийнято поспіхом, без повного розгляду ситуації.

Так, я не заперечую, що під час конфлікту також висловлювався грубо у відповідь. Однак покарання отримав лише я. Інший гравець також дозволяв собі образи на мою адресу, але жодних санкцій щодо нього адміністратор не застосував. Більше того, після того як мені видали мут, до ситуації підійшов ще один гравець і також почав мене ображати, але адміністратор знову ніяк не відреагував.

Я не прошу скасувати правила або виправдати мої слова. Якщо я порушив правила, то готовий нести відповідальність. Але правила мають застосовуватися однаково до всіх гравців. У цій ситуації покарання отримав лише я, хоча образи були з обох сторін. Саме тому вважаю дії адміністратора необ'єктивними та прошу адміністрацію перевірити правильність його рішення.

Прошу адміністрацію переглянути дії адміністратора Олександра Сазантова, перевірити правильність виданого мені покарання та дати оцінку його діям. Сподіваюся на чесний і неупереджений розгляд цієї скарги.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тик
5. Дата порушення: 15.07.2026

«Життя — це те, що відбувається з тобою, поки ти будуєш зовсім інші плани.»

Олександр Сазантов

ЗГС Держ|Північна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
4 Жов 2023
Дописи
469
Реакції
254
Бали
123
Вітаю.
Шановний гравцю, вам було видано покарання за неповажне ставлення до іншого гравця.
Щодо вашого твердження про те,( що адміністратор не був присутній із самого початку конфлікту та не бачив усієї ситуації)я прилетів у спостереження після того, як на вас було подано репорт від іншого гравця. Під час розгляду ситуації мною була зафіксована Не поважне ставлення до гравця з вашого боку, після чого вам було видано відповідне покарання.

Не поважне ставлення з вашого боку полягало в тому, що під час спілкування з іншим гравцем ви використовували звернення та формулювання, які могли бути сприйняті як ставлення до людини як до тварини. Зокрема, фрази на кшталт «іди за мною» використовувалися у наказовій формі, що більше нагадувало команди при дресируванні, ніж коректне спілкування між гравцями.
Саме така манера спілкування була розцінена як неповажне ставлення до іншого гравця.

Щодо образ від інших гравців я їх не зафіксував. Якщо у вас є відеодокази, ви можете подати скаргу.
Відеодоказ зі свого боку я надам ГА/КА.
Очікуйте на рішення ГА/КА.

Ксенія Київська

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
23 Січ 2025
Дописи
2,451
Реакції
749
Бали
253
Вітаю
Відповідь була надана адміністартором вище.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі