Розглянуто Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Психо Бархатная

Поважний гравець
Реєстрування
6 Бер 2024
Дописи
108
Реакції
197
Бали
48
Нікнейм адміністратора: Для всіх!
Особистий нікнейм: Ванесса Керрі
Суть скарги:

Шановна адміністрація,

Я пишу вам зі скаргою щодо передачі картелю. Остання подія, пов'язана з передачею картелю, викликала серйозні сумніви щодо чесності процесу. Здається, що були порушені правила з боку адміністрації, і це створює негативне враження про проект та саму адміністрацію.

Я прошу вас провести більш детальне розслідування цього інциденту та вжити відповідних заходів, щоб запобігти подібним ситуаціям у майбутньому. Чесне та справедливе ігрове середовище дуже важливе для всіх учасників, і я сподіваюся, що ви вживете заходів для відновлення довіри до адміністрації. Я вважаю, що в цій ситуації найкращим рішенням буде перегравання. Коли проходила битва за картель, то адміністрація мала прибрати людину з проблемою „Network“. BARXATNIE виграли битву у меншості та з дуже гарним рахунком. Але після скарги від клану „GOPNIKI“ ви вирішили вчинити максимально несправедливо, забрав у BARXATNIE картель і навіть не спробували вирішити цю проблему. Справедливість - це найголовніше у цій ситуації. Я вважаю, що з вашого боку буде чесним зробити кланам перегравання.

Ще раз поясню, чому я написала цю скаргу. Я дуже люблю цей проект, а особливо 03 сервер. У мене на ньому грає достатньо моїх друзів. Я завжди дотримуюсь справедливості. Я вирішила висловити свою думку, тому що це рішення про передачу картеля мене дуже розчарувало по відношенню до хлопців.
Дата:11.04.2024

Рафаель Тоширо

Центральна Україна
BANNED
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
1,534
Реакції
802
Бали
213
Вітаю.
Наразі було перевірено та розглянуто безліч ситуацій пов'язаних з битвою за картель та було прийняте спільне рішення з ГС неоф,та вирішено передати картель іншому клану, так як від клану котрий виграв битву були порушення,
Більшість складу клану BARXATNIE перебували в уявному голосовому каналі ( в правилах чітко сказано що треба перебувати в офіційному діскорді )
Також в пункті правил сказано
4. Адміністрація в праві передати Картель стороні, що програла, у разі якщо сторона яка перемогла порушила правила "Битви за картель" на розсуд Головного Слідкуючого Неофіційних організацій
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі