Розглянуто Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Михайло Ломака

[ L I MARABUNTA ]
Активний гравець
Реєстрування
12 Чер 2023
Дописи
615
Реакції
664
Бали
153
Нікнейм адміністратора:Артем Українець
Особистий нікнейм:Мішаня Овнвайб
Суть скарги:
Некоректний розгляд скарги.

Не дуже розумію логіки в тому, що на проекті, який представляє себе як рп проект є таке поняття, що "пг для держ.фракцій при нападі не діє".
Я це ще можу зрозуміти, коли мова йде про кількісну перевагу над працівниками ЗСУ, і вони, незважаючи ні на що, безстрашно йдуть в бій, але коли держ.працівник з кулаками біжить на м4, до цього в нього ще й влучило декілька куль, відчуття, що він безсмертний.
Перепрошую, але де тут "рп", це наскільки напаяним треба бути, щоб при лобовому контакті в реальному житті піти з кулаками проти автоматичної гвинтівки?

Прошу ГА зробити якісь висновки, щоб або переглянути мою скаргу та надалі мати на увазі ремарку, що ПГ може не діяти при кількісній перевазі, але коли солдатик біжить з кулаками прямо тобі в лоб і нічого не боїться, ну це нелогічно (ЯК МІНІМУМ) і тому треба переглянути свій погляд на правила та ввести якісь поправки або дописати деякі ремарки, щоб надалі не було таких казусів, бо я, як і більшість інших гравців цього проекту хочу, щоб він прогресував і рп складова надалі тільки покращувалася б, а цього неможливо досягти без зміни свого погляду на деякі правила та внесення ремарок.

Доказ видачі покарання (https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...s/Артур-Григоренко-ЗСУ-pg.163712/#post-706253
Дата походження:03.05.2024

Рафаель Тоширо

Центральна Україна
BANNED
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
1,331
Реакції
663
Бали
213
Вітаю.
Розглянувши вашу скаргу, дійсно це є трішки безглуздим, але при нападі на ЗСУ правило ПГ не працює для ЗСУ, але те що на доказі з розділу фантастики, скаргу буде перерозглянуто.
Розглянуто!​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі