Оскаржено Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Коля Лезгин

Новий гравець
Реєстрування
27 Лют 2024
Дописи
24
Реакції
4
Бали
6
Вік
20
Адреса
[email protected]
1.ГА
2.Коля Лезгин ID:516
3.Вітаю шановна адміністрація. Я отримав сьогодні бан за використанням чітів. Я свою провину повністю визнаю. Я дійсно знайшов в телеграм каналі це сторонне ПО і примінив його. В своє оправдання хочу сказати що не мав на меті ним користуватися в грі, а лиш хотів спробувати як воно працює, не розуміючи навіть, що мене зразу за це відправлять в бан. Використав його для пришвидчення авто та на страйку. Розумію що це мене аж ніяк не оправдовує але все ж таки зогляду на те що це перший раз і я не користувався ним на протязі якогось періоду прошу зняти мені бан. Зі своєї сторони обіцяю більше ніколи нічого подібного не використовувати і навіть десятому буду заказувати, що це заборонені речі.
Дуже дуже сподіваюся на Вашу поблажку для мене. Дуже хочу грати й розвивати далі свого персонажа. Маю тут друзів й просто не уявляю як буду без гри далі. Дуже прошу дайте ще один шанс.
4.
UKRAINE GTA 20.08.2024 9_15_37 (2).png

5. 20.08.2024

Олег Романович

Північна Україна❤️
Активний гравець
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
4,145
Реакції
4,553
Бали
213
Вітаю. Підемо вам на зустріч , та дамо один єдиний шанс на виправлення. Ваш акаунт буде розблоковано, в разі якщо виявиться що ви використовували чіти знову - акаунт буде заблокований назавжди без права на оскарження.

Гарної гри

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі