Відмовлено Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Богдан Гориничь

Шановний гравець
Реєстрування
27 Вер 2023
Дописи
45
Реакції
41
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора:Василь Перегінець
  2. Особистий нікнейм:Тейпик Авторитетов
  3. Суть скарги:У нас була битва за тереторію,я вбив декілько людей на картелі але я получив покарання а люди які кинули на мене відкат не получили покарання такий як Конан Хелл,Акс Лордетський не отримав покарання згідно з правилами укр гта що коли нападають на кратель люди які в клані того клана що на картелі мають дати попередження щоб людина вийшла з тереторії на відкаті не було с його уста таких слів+він не мав стріляти по мені так як це щитаеться дм зз від його соторони а *Пан ГС НЕОФ,ціого не замітив* та не видав покарання людям и видав мені не 4 варна а 5 варнів я передивлявся скаргу опис видно що мають дати 4 варни и прошу щоб ви Пан ГА, перерозглянули скаргу та видали доцілне покарання,та прошу щоб мені сменшили срок покарання так як від мене рідко будь які покарання за дм масс дм и Т.Д і не розумію того що із одніеї ситуації я отримав 3 покарання так само і мії клан STSR///дякую Пан ГА Скарга Конана Хелла за яке я отримав покарання ТИК
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження:11.101.24

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,314
Реакції
5,024
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Скарга розглянута коректно, так як дозволено відкрити вогонь по ворожим кланам які без причини перебувають на теритирії картелю, після трьох попереджень. Але якщо відкрили вогонь то це вже не рахується як DM in GZ, так як це є небезпека і ви перебуваєте на картелі.
Також ознайомившись з фрапсом, видно як ви перші починаєте вбивати гравців.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі