Андрій GTA
Активний
- Реєстрування
- 5 Лют 2023
- Дописи
- 93
- Реакції
- 77
- Бали
- 23
Шановна Вікторія Кизима ,
Я, Квентін Бархатний,звертаюся з проханням провести перевірку дій ГС НЕОФ Влади Гребцової у рамках допуску учасників кланових битв за картель від клану Марабунта.
Суть скарги:
У мене виникли сумніви щодо правильності розгляду кандидатур з боку ГС НЕОФ. Зокрема, прошу перевірити:
1. Чи були враховані блокування учасників клану Марабунта за попередні порушення?
2. Чи відповідали дії ГС НЕОФ встановленим правилам проєкту?
3. Чи були зафіксовані грубі порушення, які могли вплинути на допуск цих учасників?
Чому це важливо:
Будь-які помилки в оцінці учасників битви за картель можуть вплинути на хід змагань, чесність гри та репутацію адмiнiстрацiї .
Вважаю, що подібні ситуації потребують детального розслідування.
Мої вимоги:
1. Провести перевірку дій ГС НЕОФ у рамках допуску учасників від клану Марабунта.
2. У разі виявлення порушень вжити відповідних заходів щодо порушників.
3. Повідомити мене про результати перевірки.
Наперед дякую за Вашу увагу та об’єктивний розгляд скарги.
З повагою,Квентін Бархатний
Discord : andreykaua
Я, Квентін Бархатний,звертаюся з проханням провести перевірку дій ГС НЕОФ Влади Гребцової у рамках допуску учасників кланових битв за картель від клану Марабунта.
Суть скарги:
У мене виникли сумніви щодо правильності розгляду кандидатур з боку ГС НЕОФ. Зокрема, прошу перевірити:
1. Чи були враховані блокування учасників клану Марабунта за попередні порушення?
2. Чи відповідали дії ГС НЕОФ встановленим правилам проєкту?
3. Чи були зафіксовані грубі порушення, які могли вплинути на допуск цих учасників?
Чому це важливо:
Будь-які помилки в оцінці учасників битви за картель можуть вплинути на хід змагань, чесність гри та репутацію адмiнiстрацiї .
Вважаю, що подібні ситуації потребують детального розслідування.
Мої вимоги:
1. Провести перевірку дій ГС НЕОФ у рамках допуску учасників від клану Марабунта.
2. У разі виявлення порушень вжити відповідних заходів щодо порушників.
3. Повідомити мене про результати перевірки.
Наперед дякую за Вашу увагу та об’єктивний розгляд скарги.
З повагою,Квентін Бархатний
Discord : andreykaua