Розглянуто Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій GTA

Активний
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
93
Реакції
77
Бали
23
Шановна Вікторія Кизима ,
Я, Квентін Бархатний,звертаюся з проханням провести перевірку дій ГС НЕОФ Влади Гребцової у рамках допуску учасників кланових битв за картель від клану Марабунта.
Суть скарги:

У мене виникли сумніви щодо правильності розгляду кандидатур з боку ГС НЕОФ. Зокрема, прошу перевірити:

1. Чи були враховані блокування учасників клану Марабунта за попередні порушення?
2. Чи відповідали дії ГС НЕОФ встановленим правилам проєкту?
3. Чи були зафіксовані грубі порушення, які могли вплинути на допуск цих учасників?

Чому це важливо:

Будь-які помилки в оцінці учасників битви за картель можуть вплинути на хід змагань, чесність гри та репутацію адмiнiстрацiї .
Вважаю, що подібні ситуації потребують детального розслідування.
Мої вимоги:
1. Провести перевірку дій ГС НЕОФ у рамках допуску учасників від клану Марабунта.
2. У разі виявлення порушень вжити відповідних заходів щодо порушників.
3. Повідомити мене про результати перевірки.

Наперед дякую за Вашу увагу та об’єктивний розгляд скарги.

З повагою,Квентін Бархатний
Discord : andreykaua

Вкладення

• IMG_1144.png
    IMG_1144.png
    432.9 Кб · Перегляди: 74

Вікторія Кизима

ГА | Східна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
2,591
Реакції
1,063
Бали
253
Була проведена повна перевірка дій ГС Неоф, за результатами якої ми можемо винести вердикт:
Списки учасників були перевірені як ГС Неоф, так і додатково переглянуті нами, і це дозволило переконатися у відповідності більшості учасників встановленим правилам.
Дії ГС Неоф в цілому відповідали правилам UKRAINE GTA. Жодних систематичних або грубих порушень з її боку не зафіксовано.
Було виявлено, що одна людина з клану “MARABUNTA”, яка не мала бути допущена до участі у битві, все ж була допущена. Це стало результатом неуважності.
Адміністратору буде винесено дисциплінарне стягнення за порушення, пов’язане з перевіркою.
Інші дії ГС Неоф не викликають сумнівів, оскільки вони не суперечили встановленим правилам та нормам.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі