Розглянуто Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Віллі Клауд

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
19 Лис 2023
Дописи
237
Реакції
462
Бали
68
Нікнейм адміністратора: Денис Тимошик

Особистий нікнейм:Віллі Клауд

Суть скарги: Вітаю,хочу висловити свою недовіру до дій адміністратора,якого я зазначив вище в скарзі.

На відео фіксації чітко чути,як затриманому повідомили причину затримки та потребували паспорт на перевірку,оскільки особа покинула місце пригоди,на що даний громадянин (на фрапсі його голос майже відсутній) почав нести нісенітницю по типу «на каком аснаваніі,скажи закон». Адміністратор певно не чув,що даний гравець втік,і ми його затримали,для того,щоб впевнитись у загально небезпечному характері дій цього громадянина (чи немає в нього більше статей/чи він не небезпечний для суспільства) і відповідно до законодавства потребували документи

На моменті 00:35-1:00 я пояснюю чому було відкрито вогонь,та тут вже є підстава перевірки документів гравця!

ПРОШУ ЗАУВАЖИТИ, адміністратор перевірив фрапс без голосу гравця!

Відповідно до п.4 правил та порядок затримання особи,

4) Дозволяється перевірити людину, яка порушила правила дорожнього руху або громадську безпеку.

Отже,це вже Є підставою перевірки. Чому адміністрація уникає внутрішніх правил управління не зрозуміло.

Також,після того як дана особа вчинила ДТП та намагалася покинути місце події, ми інкримінували це як «Непідкора» адже неодноразово надавали сигнали зупинки транспортному засобу. (Тайм код: 5:16-5:30)

Щодо надання адвоката та слів що без адвоката ми не повинні були запрошувати його паспорт. Нісенітниця,оскільки це прогалина в праві і такого порядку при перевірці особи взагалі немає,отже і порушити я нічого не міг!

Знову ж таки,ми не чуємо всього діалогу,чи згоден був даний гравець на адвоката чи ні,такі скарги взагалі як на мене не мають розглядатись!

На моменті 06:55 не лунає образа,лунає вислів,що людину корчить з себе дурня,ніби він невинний. Зазначу,тут є навіть перетягування рп в свою сторону,адже жодного разу,паспорт не був наданий,весь час гравець хотів отримати відповідь на запитання,коли ми її надавали,то він одразу говорив «стаття,кодекс,ні це не правильно»

7:13 я викликаю адвоката, і відповідно до п.8, тих самих правил затримання особи, Примітка 1: Якщо адвокат не відповідає протягом 2 хвилин, то переходимо до наступного пункту.

9:20, я говорю що адвокат не надав відповіді і це є правильним, оскільки на відповідь адвоката дається 2хв, і на його прибуття 3хв.

9:37 я пояснюю що адвоката немає і знову прошу надати мені свій паспорт,і уточнюю,що це вже останнє моє попередження(йде відігровка розковування руки для передачі мені паспорта)(я не зобов’язаний повністю знімати кайданки з людини,оскільки це дає їй право просто перезайти в гру і залишитись на волі)

9:50 починається відігровка пункту 9,10 правил та порядку затримання особи: 9)Встановивши особу, видаєте людині розшук, штраф та інше, якщо на те є

причини.

10)Укладаєте правопорушника до ІТТ.

Отже, дана людина,виставляє тільки момент який їй дозволяє отримати над нами привілей (для злиття працівників) де навіть не чутно деяких моментів з його монологу.

Дуже прошу Головну Адміністрацію, переглянути доцільність виданого мені покарання за цією скаргою: https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Масове-порушення-від-НПУ-Х.248687/

Доказ видачі покарання (скріншот/відео): все в скарзі

Дата походження: 12.01.2025

Ліссі Клауд

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
27 Лис 2023
Дописи
120
Реакції
396
Бали
68
Згодна,деякі «персони» спеціально намагаються злити людей,які знаходяться у фракції,мені здається адміністрація має якось реагувати на таке..

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі