Розглянуто Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Могила

Працюємо
Реєстрування
13 Січ 2025
Дописи
125
Реакції
26
Бали
31
1.ЗГС Держ.
2.Андрій Семен
3.Не згідний з знятям з посади підполковника СБУ Д мене звільнили за злив хоча порушення від Зам лідера були та були у мене на них докази та я їх кидав слідкуючим. потім мене ЗГС держ.перекинула в войс та сказали чи будуть ще зливи хоча злив рахуєсться тоді коли багато скарг на ту же саму людину були відмовлені.а я кидав 2 скарги які були розглянуті та видали покарання за них потім я ще кидав докази на його порушення але мене знали з посади за злив прошу вернути на посаду.
4. 01.04.2025

Такаши Сміт

Поважний гравець
Реєстрування
18 Кві 2023
Дописи
84
Реакції
105
Бали
78
Вітаю!
Ви були знятті з посади Підполковника по причині Втрата довіри (Злив особистого складу).
Ви неодразово говорили що "Я не буду зливати генерала бо він норм тіп, а Мистислава буду тому що він не норм тіп".
Ви разом зі мною, лідером та Мстиславом вирішити проблему, ми розішлись на тому що ви не будете друг друга зливати, но коли Мстислав вийшов ви мені сказали що будете надалі зливати.
Я вирішив покликати ЗГС Держ. для вирішення ситуації бо ви мене не чули.
Коли вам задавали питання "Ви будете продовжувати зливати?", ви відходити від цього питання.
Ми разом з вами сиділи 1 годину щоб вирішити цей конфлікт, но ви ніяк не хотіли йти на примирення. Я вирішив вас зняти з посади тому що я знав що це можу бути дуже довго, я вам надавав шанс вирішити конфлікт 3 рази, но ви ніяк не хотіли його вирішувати. Ми вам надавали шанс вирішити кофнлік.
Очікуйте відповіді ГА/ЗГА

Останнє редагування:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Адміністратор надав відповідь, перебування у фракції та навмисні спроби зливу інших гравців не є припустимим, наразі вам необхідно відновити репутацію.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі