Розглянуто Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ростік Потужний.

Кошовий отаман
Реєстрування
21 Гру 2024
Дописи
75
Реакції
55
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора:Валерія Тимошик
  2. Особистий нікнейм:Ростік Шадило
  3. Суть скарги:
  4. Мене звати Ростік Щадило, і я звертаюсяо до вас із проханням переглянути рішення про блокуванн мого акаунта, яке було винесено 05.03.2025. Я визнаю, що допустив помилку і порушив правила гри, використовуючи чіти. Це було неправильним рішенням з мого бок, і я щиро жалкую про це. Мені дуже подобається ваша гра, і я розумію, наскільки важливо підтримувати чесну гру длвсіх користувачів.
    Я усвідомлю наслідки своїх дій і обіцяю, що більше ніколи не порушуватиму правил. Прошу вас дати мені ще один шанс продовжити грати чесно та відповідально.
    Якщо потрібно, я готовий виконати всі вимоги для відновлення доступу до акаунта наприклад, пройти випробувальний період чи інші умови. Дяку за вашу роботу та Сподіваюся на вашу доброзичливість і другий шанс.Цей бан став для мене важливим уроком. Я зрозумів, що чіти не приносять задоволення від гри, а лише руйнують її для мене та інших. Я шкодую, що вдався до такого рішення, і готовий докласти максимум зусиль, щоб виправитися та більше ніколи нпорушувати правил.Чесно кажучи, я піддався спокусі спробувати чіти з цікавості та через бажання покращити свій досві у грі. Проте тепер я усвідомлюю, що це не тільки неправильно, але й несправедливо щодо інших гравців, які докладають зусиль для досягнення результатів.Я визнаю, що поруши правила гри, використовуючи стороннє програмне забезпечення. Це було неприйнятною поведінкою з мого боку, і я повністю розумію, наскільки такі дії можуть зашкодити вашій спільноті та чесній атмосфері гри.Я присвятив грі багато годин, вклав зусилля та емоції в створення персонажа, досягнення результатів та спілкування з іншими гравцями.Я шкодую про свої дії та обіця, що більше ніколи не порушуватиму правил гри.Розглянути моє прохання та надати можливість відновити доступ до мого акаунта. Я дуже хочу виправитис та повернутися до спільноти гравці, цього разу як відповідальний і чесни учасник.
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):тут
  6. Дата походження:05.03.2025

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі