- Реєстрування
- 10 Лют 2025
- Дописи
- 310
- Реакції
- 242
- Бали
- 103
- Нікнейм адміністратора:Валерия Савченко2
2.Особистий нікнейм:Адам Хомс
3.Суть скарги:
Доброго дня, Валерія.
Так, я дійсно раніше використовував чіти, але після того, як мене оскаржили, я переглянув свою поведінку й з того часу граю чесно, без будь-яких порушень. Всі мої дії останнім часом — відкриті та прозорі.
На момент появи недовірки Ланько був ще в ГС, але він мене не знімав. Потім його зняли, і, можливо, через це ситуація з довірою залишилася «завислою». Зараз ГС тримає Карпенко, і, як він повідомив, недовіра йде від старшої адміністрації, а не особисто від нього.
Прошу вас переглянути мою ситуацію ще раз, адже останнім часом я дотримуюся всіх правил. Також хотілося б отримати пояснення щодо причини відхилу від KA, оскільки відповіді я досі не отримав.
Я усвідомив свої помилки та щиро каюсь за минуле. Зараз я граю чесно й відповідально, без порушень. Хотів би попросити вас повернути мені довіру, адже вона впливає на мою можливість займати посади.
ГС держ сам казав, що я можу стояти на майорі чи підполковнику, бо жодних порушень з мого боку не було. Я вже займав ці посади й виконував свої обов’язки без проблем. Думаю, що зараз цілком заслужив шанс на повернення довіри.
Будь ласка, розгляньте це прохання.
Дякую за розуміння.
┏━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━UKRAINE GTA━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┓
Головний Лікар МОЗ Х 24.12.2024-02.01.2025
Полковник НПУ К 01.11.2024-16.11.2024
Підполковник НПУ К 19.10.2024-01.11.2024
┗━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━♡♡♡━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛
4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Тут
5.Дата походження:21.05.2025