Розглянуто Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
21 Сер 2024
Дописи
27
Реакції
26
Бали
16
  1. Нікнейм адміністратора: Віктор Миколайович
  2. Особистий нікнейм: Тимур Варшавський
  3. Суть скарги: вітаю Віктор Миколайович! Хочу написати скаргу! сьогодні був зліт квартири тетріс хол але там був мдм і я її зловив! більша частина людей вижила і + було ще 2 хвилини до зльоту за цей час вони могли доїхати до квартири але Мортон Остроський відібрав квартиру і сказав що чекає відповіді від вас, я новий гравець на даному сервері і для мене це щастя зловити таке майно! я на це потратив свій час і зараз псехологічно морально засмучений тим що в мене її відібрали не по моїй причині відео докази я те маю і з ними все добре! тому очікую від вас відповіді! шановний Віктор Миколайович!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): відео доказ є в мене для потреби покажу
  5. Дата походження:14.08.2025

Реєстрування
9 Бер 2024
Дописи
66
Реакції
31
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Віктор Миколайович
  2. Особистий нікнейм: Тимур Варшавський
  3. Суть скарги: вітаю Віктор Миколайович! Хочу написати скаргу! сьогодні був зліт квартири тетріс хол але там був мдм і я її зловив! більша частина людей вижила і + було ще 2 хвилини до зльоту за цей час вони могли доїхати до квартири але Мортон Остроський відібрав квартиру і сказав що чекає відповіді від вас, я новий гравець на даному сервері і для мене це щастя зловити таке майно! я на це потратив свій час і зараз псехологічно морально засмучений тим що в мене її відібрали не по моїй причині відео докази я те маю і з ними все добре! тому очікую від вас відповіді! шановний Віктор Миколайович!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): відео доказ є в мене для потреби покажу
  5. Дата походження:14.08.2025
Ваші почали робити масовий Дм щоб зловив хтось з ваших а не хтось інакший

Реєстрування
21 Сер 2024
Дописи
27
Реакції
26
Бали
16
Реєстрування
21 Сер 2024
Дописи
27
Реакції
26
Бали
16
Реєстрування
9 Бер 2024
Дописи
66
Реакції
31
Бали
21

Ваня Юморіст

Активний
Реєстрування
23 Лип 2023
Дописи
129
Реакції
110
Бали
48
Трішки не зрозуміле правило, людині пощастило зловити майно. І через когось тому що захотілось постріляти у людини готові відібрати. Потрачений час піде в ніщо. Розумію якби це було договорено, тоді це було б заслужено, я вважаю що тут було все було чесно. Відбирати майно у людині через якихось розумників, які хочуть постріляти це теж не правильно

Реєстрування
9 Бер 2024
Дописи
66
Реакції
31
Бали
21
Про що ти говориш люди по 2-3 часа стояли там та займали місця та прийшли всіх вбили

Реєстрування
21 Сер 2024
Дописи
27
Реакції
26
Бали
16

Ваня Юморіст

Активний
Реєстрування
23 Лип 2023
Дописи
129
Реакції
110
Бали
48
Ваші почали робити масовий Дм щоб зловив хтось з ваших а не хтось інакший
Ти бачив які клани залишились після того всього? І подивись кого відкинули. До чого тут твої слова "Щоб зловив хтось із ваших, а не хтось інший"?

Реєстрування
9 Бер 2024
Дописи
66
Реакції
31
Бали
21
Трішки не зрозуміле правило, людині пощастило зловити майно. І через когось тому що захотілось постріляти у людини готові відібрати. Потрачений час піде в ніщо. Розумію якби це було договорено, тоді це було б заслужено, я вважаю що тут було все було чесно. Відбирати майно у людині через якихось розумників, які хочуть постріляти це теж не правильно
Такий випадок був ось недавно з віллою був масовий ДМ та людина яка зловила в неї забрали це майно так як був масовий ДМ так же й тут почався масовий ДМ та вбили більше половини гравців

Реєстрування
21 Сер 2024
Дописи
27
Реакції
26
Бали
16
Такий випадок був ось недавно з віллою був масовий ДМ та людина яка зловила в неї забрали це майно так як був масовий ДМ так же й тут почався масовий ДМ та вбили більше половини гравців
як раз таки не бльше а менше це раз а по друге договірності з людями які дм не було і фрапс маю в повному виді

Ваня Юморіст

Активний
Реєстрування
23 Лип 2023
Дописи
129
Реакції
110
Бали
48
А в скількох випадках не забирали майно після масового дм? Чи ти хочеш сказати що після кожного МДМ забирали?

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Майно було конфісковано згідно правил, через приблизно 6 діб воно злетить та опиниться у агенції і всі гравці зможуть знову спробувати зловити його.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі