Розглянуто Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Даніл Торетто

Кошовий отаман
Реєстрування
28 Кві 2025
Дописи
121
Реакції
80
Бали
33
Вік
22
  1. Нікнейм адміністратора: Данієль Хомс
  2. Особистий нікнейм: Даніл Торетто
  3. Суть скарги: Я не згоден із рішенням даного адміністратора.Будь ласка передивіться ситуацію.В мене дійсно нажаль немає повного відео те що я надав і є в мене без обрізання, ще я не розумію що є факт порушення навіть якщо вони кажуть я типу *провакував*, то це не є причиною дм кар! І не є причиною вестись на провокації, тому шановна Валерія розгляньте із іншої сторони чим Хомс
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/ДМ-кар.317955/
  5. Дата походження: 21.08.2025

Данієль Хомс

Старожила UKRAINE GTA
Tester
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
3,541
Реакції
965
Бали
253
Вітаю!
Надаю свою думку, щодо вашої скарги, скаргу яку ви подали є не повною, пояснюю чому:
Перший фактор ви почали відео запис вже з поданої ситуації в якій у вас виникла розмова.
Другий фактор, видно що ситуація була ще до цього, тобто гравці які стояли біля СБУ не були у випадково біля фракції СБУ, так дійсно на вашому відео-доказі є відкат з ситуції як мінімум 1 хв, але якщо уважно подивитись то розмова почалась не одразу після включення вашого відео-запису, а окремо під якись момент. тобто я при розгляді скарги можу вважати, що ви навмисно спровокували гравця на дану дію.
Також пояснюю щодо провокації, якщо дане порушення є не в зеленій зоні, при провокаціїї гравців покарання не застосовується, як вказано у правилу ' без вагомої IC причини, тобто у вас відео-запис почався одразу коли почали стріляти, а я у вас запитав відео-запис до цього моменту на 2+ хв, щоб побачити чи не було причини по вам відкрити вогонь.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі