Оскаржено Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

ᴍᴇʟᴀɴᴀ ʏᴜʀʏɪᴠɴᴀ

Поважний гравець
Реєстрування
16 Лют 2025
Дописи
73
Реакції
158
Бали
38
  1. Нікнейм адміністратора: Влад Романович
  2. Особистий нікнейм: Мілана Юріївна
  3. Суть скарги:
  4. Вітаю! Шановна адміністрація! В.Миколайович та В.Романович. Прошу вибачення за моє не коректне повідомлення на форумі під скаргою. Та звинувачення адміністратора в ʼʼблатіʼʼ Ще раз прошу вибачення, саме перед В.Романовичем. Була проведена бесіда з даним адміністратором з приводу цієї ситуації. Конфлікт вирішений, тому це більше не повториться. Дякую за розуміння, прошу зняти мені блокування. Дякую!
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Тут
  6. Дата походження: 07.09.25

Останнє редагування модератором:

Рінат Ахмєтов

Енергійний!
Реєстрування
23 Тра 2024
Дописи
223
Реакції
100
Бали
88
Вітаю шановний гравець !!!
Був час обдумати ситуацію, яка склалася та дійшов висновку, що Ваші вислови в мою сторону, як адміністратора є неприпустимі, та завдали значної шкоди моїй репутації, І НЕ ТІЛЬКИ МОЇЙ. Ніколи не займався блатом .та більше того вважаю такі дії зі сторони адміністрації неприпустимими.

Вибачення від Вас я так і не почув спочатку на першому оскарженні .
протязі цього часу зі мною мав звʼязок інший гравець !
Та навіть більше того отримав від Вас завуальовану погрозу в особисті повідомлення про те, що ви подасте скаргу про злив, що ви й зробили в своєму першому оскарженні. !!!

Але навіть з огляду на все вище перераховане, та те що ви відбули в бані вже майже тиждень й маю надію зробили висновки та переглянете свою поведінку по відношенню до адміністрації та інших гравців,
Я не буду заперечувати якщо термін вашого бану буде скорочено з 31 дня і до 10- 14 днів.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі