Розглянуто Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мартін Тейлор

Пенсія | Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
8 Чер 2023
Дописи
1,105
Реакції
3,412
Бали
253
  1. Нікнейм адміністратора: Лука Архангел
  2. Особистий нікнейм: Мартін Тейлор
  3. Суть скарги: Лука в у /vip чат пише повідомлення "В когось є одяг "Офісник"? Хочу подивитись який він" - доказ, але коли мій друг написав повідомлення у /vip чат "у кого есть баганая м5 е39?дайте прокатиться хочу узнать сколько едет" він отримав мут на 30 хвилин за рекламу у /vip чаті доказ, тобто якщо гравець питається, чи є у когось авто, хочу прокататись - це реклама, а коли адміністратор питається за скін - це не реклама, тоді я не можу зрозуміти, де логіка?
    Заборонена будь-яка реклама у VIP чаті про продаж рухомості/нерухомості/майна з 11:00 до 21:00, поза цим часом - дозволена раз на 3 хвилини (1 рядком). | Мут до 45 хвилин
    Примітка: завуальована реклама по типу "У кого є БМВ?" і тому подібне карається згідно пункту вище.
    Далі Лука відповів на моє повідомлення "Найс реклама мужик" відповідає, що він просто цікавиться, але мій друг також поцікавився, але отримав за це покарання.
    Так як Лука Архангел - Адміністратор(4 рівень) - він має знати правила проєкту UG.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): У скарзі.
  5. Дата походження: 04.10.2025

Останнє редагування модератором:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Адміністратор отримав дисциплінарне покарання, оскільки будь які питання у наведеному вами прикладі є порушенням правил щодо завуальованої реклами.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі