- Реєстрування
- 8 Чер 2023
- Дописи
- 1,105
- Реакції
- 3,412
- Бали
- 253
- Нікнейм адміністратора: Лука Архангел
- Особистий нікнейм: Мартін Тейлор
- Суть скарги: Лука в у /vip чат пише повідомлення "В когось є одяг "Офісник"? Хочу подивитись який він" - доказ, але коли мій друг написав повідомлення у /vip чат "у кого есть баганая м5 е39?дайте прокатиться хочу узнать сколько едет" він отримав мут на 30 хвилин за рекламу у /vip чаті доказ, тобто якщо гравець питається, чи є у когось авто, хочу прокататись - це реклама, а коли адміністратор питається за скін - це не реклама, тоді я не можу зрозуміти, де логіка?
Далі Лука відповів на моє повідомлення "Найс реклама мужик" відповідає, що він просто цікавиться, але мій друг також поцікавився, але отримав за це покарання.Заборонена будь-яка реклама у VIP чаті про продаж рухомості/нерухомості/майна з 11:00 до 21:00, поза цим часом - дозволена раз на 3 хвилини (1 рядком). | Мут до 45 хвилин
Примітка: завуальована реклама по типу "У кого є БМВ?" і тому подібне карається згідно пункту вище.
Так як Лука Архангел - Адміністратор(4 рівень) - він має знати правила проєкту UG. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): У скарзі.
- Дата походження: 04.10.2025
Останнє редагування модератором: