Розглянуто Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вільямс Вілсон

Кошовий отаман
Реєстрування
23 Лип 2024
Дописи
126
Реакції
91
Бали
33
1. Кархатик Легенда

2. Вильям Вилсон

3. Вітаю шановний ГА.Віктор Миколайович, пишу тему з приводу Махінації, знайшов я значить в діскорд сервер і побачив що дана люди Кархатик Легенда продає бізнес Сільпо в М.Харків, я до нього написав яка ціна бізнесу він написав мені (90кк торг) я сказав за 70кк зараз забрав би адже фінка там була достатньо хороша для тих грошей які я йому запропонував, він скинув фінку с средня финка там 250к+- в день я в нього запитався в дискорді фінка накручена? Він мені на це відповів ні в ніякому разі бізнес цей я тримаю давно та ніколи її не крутив, так же я при покупці бізнесу в нього затвердив фінка кручена? Він так само відповів що ні, ПРИКРИПЛЮ ВСі ДОКАЗИ С НИЗУ! На що я в нього купляю бізнес і він мені в діскорд пише що якщо я поставлю воду по 1к за шт то фінка в день буде хоть лям, я не придав цьому значення адже це максимальний брєд так як в усіх продуктовий бутилка води стоїть не більше 60грн навіть де є і 30грн, на що я купив в нього бізнес яким володію 2 дня і фінки немає в загалі, для детального рішеня ситуації можете зі мною звʼязатися в дс або тг, і надіюсь ви мені повернете кошти які я втратив! І так же прошу звернути увагу скрін фінки ця людина зробила в 17.30 і фінка була 179к і буквально одразу через 2 години я в нього коли купував цей бізнес фінка була 320к як цей бізнес приніс 150к за дві години якщо за 2 дні тут в далеко цих грошей не було однозначной цей чоловік її накрутив!!

4.Докази:

Останнє редагування модератором:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Детально розібравшись в ситуації та перевіривши логи дій з бізнесом, було встановлено :

Гравець Кархатик Легенда не порушив правила в данній ситуації, оскільки він придбав бізнес 06.10 в 17:30 та через декілька годин продав його.

Перевіривши взаємодії з бізнесом минулого власника Андрій Братанович , було встановлено :
Гравець Андрій Братанович у змові з гравцем Саша Братанович штучно завищували фінансову статистику бізнесу, у проміжку з 01.10 по 06.10 гравець Саша Братинович систематично, кожного дня, робив багато покупок для штучного підвищення фінансової статистики, у цей проміжок ним було зроблено 739 покупок.

Враховуючи вищенаведені факти, виношу вердикт :

Гравці Андрій Братанович та Саша Братанович отримують блокування на 31 добу за порушення правила 11.8.

З балансу Андрій Братанович буде конфісковано суму в розмірі 40 000 000 грн. та передано на ваш обліковий запис, враховуючи ринкову ціну бізнесу з реальною статистикою прибутку.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі