Відмовлено Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ніколос Борщук

Кошовий отаман
Реєстрування
17 Чер 2023
Дописи
167
Реакції
49
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора:Сергій Пасечник
  2. Особистий нікнейм: Жан борщук 206067
  3. Суть скарги:Доброго дня. Хочу подати апеляцію на виданий мені бан за причиною “Обхід бану”. Хочу уточнити, що жодного обходу бану з мого боку не було. Це мій основний акаунт, на якому я завжди грав, отримував і відбував усі покарання відповідно до правил. Єдиний випадок, який міг здатися обходом бану, трапився приблизно пів року тому, коли я створив інший акаунт (“Алінка Паутинка”). Проте той акаунт було заблоковано вже через 24 години, і я з того часу грав лише на основному акаунті. За логами це можна перевірити. Також хочу зазначити, що нещодавно я змінив нікнейм, оскільки попередній не відповідав РП-вимогам. Можливо, саме це викликало непорозуміння та створило враження, що це інший акаунт. Прошу переглянути рішення та перевірити логи, аби переконатися у відсутності порушення з мого боку.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Не-дали-бан-за-оск-адмінів.331485/
  5. Дата походження:09.10.2025

Сергій Пасечник

Фанaт бaунті з кокoсом
Активний гравець
Реєстрування
13 Лис 2024
Дописи
1,092
Реакції
514
Бали
253
Вітаю, шановний гравець

Ваш акканут Алінка Паутинка [224655] знаходиться в активному блокуванні за Обхід блокування. Зараз же Ви продовжуєте грати в обхід блокування того аккаута на аккаунті Жан Борщук [206067]. Давайте почитаємо уважно пункт правил UKRAINE GTA 2.6:
2.6. Заборонено грати з іншого акаунту обходячи блокування на основному акаунті (обхід бану).
Дане правило застосовується у дві сторони, не залежно від дати створення акаунту. | Бан х2 до отриманого покарання на іншому акаунті, без урахування відбутих днів у покаранні

Очікуйте відповіді від ЗГА
З повагою, Головний Слідкуючий за державними організаціями
Приємної гри на UKRAINE GTA

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі