eugeniy5566
Козак
- Реєстрування
- 23 Сер 2025
- Дописи
- 15
- Реакції
- 10
- Бали
- 6
- Нікнейм гравця: Річард Мирний
- Особистий нікнейм: 6846004
- Суть скарги: Купляв у Гравця Михайло Грішника, автівку Nissan GTR Halloween, все по рп договіру сумма на котру я купляв вийшла 230кк на карту + 50кк через бу, в Договорі не було прописано шо треба купляти машину через таб чи ще щось, тому прошу, після того як я скинув на карту 230кк гравцю Михайло Грішник, він мав виставити на бу за 50кк, після того як він виставив підбігає гравець-Андресон Самурай- та купляє машину і виїзжає з бу, якщо рп договір є, то інший гравець не може купити як в реальному житті бо продавець та покупець-1, на день мені Михайло Грішник повернув 230кк по рп договіру, але йому ніхто не компенсував автівку назад, тому прошу розглянути максимально!, тому прошу видати покарання гравцю Андерсону Самураю по такому правилу 11.8, так як він зловив автівку на ловлі неуважності, + компенсувати Михайло Грішнику сумму за котру гравець Андерсон Самурай учора продав Nissan Gtr Halloween, там вказується шо: 11.8. "RP/NonRP шахрайство" - Заборонено будь-як обманювати гравців, здійснювати спроби ловлі на неуважності, приховування подробиць або особливостей ігрового майна (є винятки, також обліковий запис може бути додатково обнулено при першому порушенні за рішенням головного адміністратора). | Бан 14 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом, при повторному порушенні Повне обнулення акаунту (Баланс/картки/житло/бізнеси/автомобілі) + Бан 30 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом
- Докази (скріншот/відео): докази
- Дата порушення: 29.10.2025