Розглянуто Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Володимир Шевеченко

Шановний гравець
Реєстрування
29 Лют 2024
Дописи
85
Реакції
40
Бали
23
1. Володимир Шевеченко
2. Тимур Волков

Вітаю, хочу висловити свою версію події в яку я попав та дати можливість переразглянути моє покарання
Розповідь буде розписана під усвідомлення правила проекту 7.7 а саме обман адміністрації на форумі та введення її в оману
01.12.2025 десь в 23:00 При перевірці та охорони ВЧ я помітив що дуже мало БК орієнтовно на той момент було 200к
свій ігровий досвід мені вже підскакував що на наступний день тим паче будні день, цього може вже бути мало та є загрозою для всего держ установ
P.s припаси вже були на нулі на 02.12.2025
Стандартно взяв ОДИН Краз
Доїхавши до порта м.Дніпра я самостійно почав завантаження БК
Потім приїхала людина з якою я не був в близьких контактах або в загалі в контактах цієї людини вона почала брати самостійно ящики БК
На питання навіщо він робить він дав відповідь - Трохи возьму і поїду
Далі приїхали два клановця та вбили цю людину, по мені вогонь відкрито не було
За весь час цього інциденту я грузив БК виключно в Краз
Клановці згодом уїхали і надалі я зміг все також загрузати машину до повного і відвезти її на ВЧ
Полковник ЗСУ зможе підтвердити що цей краз я довіз до ВЧ і почав розвантажувати

А зараз ми подивимось під мою призму бачення і чим були викликані мої дії
В першу чергу військовослужбовець дає присягу народові України та захищати його
Почнемо з того що я є в'язень статуту, саме опираючись на статут ЗСУ

6.3 Заборонено стріляти по цивільних особах за територією військової частини.
6.6 Заборонено застосування зброї в населених пунктах.Виняток - наказ/cамооборона

Пункт 5.6 Заборонено мати будь-який зв'язок (контакти) з неофіційними організаціями.

Не може бути застосован як причина через тещо самого зв'язоку з кланами за півтора рока в ЗСУ в мене не було
Тут була тільки взаємодія з ними що в тлумаченому словнику дві різних поняття
По мені не було відкрито вогонь зі сторони клану
Стає питання: Відкрив би я вогонь у відповідь якби це так було?
Так відкрив би
При моменті коли приїхало ще +2 клановця вже встає проблема правила ПГ (при самообороні можна все одно зміг би відкрити вогонь)

Тепер посилаючись на книгу військовослужбовця
Що в нас є карта тереторії черовоної та жовтої зони де зона порт м.Дніпра відстуні
А значить що будь-яка людина може знаходитись на цій території

Від себе скажу що правила створені, щоб їх порушати
Але на жаль в мене вийшло як х/ф Солдат Джейн 1997 року
Цитую - Це пішло трохи не так, як ми розраховували

Теперь хочу затронути тему Адміністратора Тимура Волкова
Хочу одразу тут зауважити що в відповідь на скаргу
Цитую - Ви навмисно передавали КРАЗи з боєприпасами - це було сказано в множинні тобто робив я це неодноразово або в цій ситуації присутні ще Крази
Нагадаю що в цій історії тільки один Краз
Але на жаль ми не зможемо дізнатися правди, тому що з моменту коли я попросив адміністратора назначити час для обговорення пройшло 23 години ігнорування
Що ставить під сумнівом бажання як Адміністратора допомогти гравцеві, тому що його легше відправити на форум як зараз і вийшло

Питання наступне, а чи не сурове покарання я отримав?
При навмисно зливі я би не довозив цей Краз до ВЧ і не почав його відвантажувати, бо стає питання навіщо?
Мій стаж Капітана ЗСУ півтора року і мені подобається тут бути і в мене завжди є бажання тут знаходитись

. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тик

Дата порушення:01.12.205

Тимур Волков

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
11 Лис 2023
Дописи
1,953
Реакції
1,677
Бали
253
Вітаю,

Докази вашого порушення наявні та повністю підтверджують ваші дії, а саме навмисний злив КРАЗів з БК кланівцям, на порту.
До фракції вас повернено не буде.

Щодо планування нашої розмови — на той момент, на жаль, не було вільного часу, щоб її провести.

Лука Архангел

Старий | Північна Україна [04]
Активний гравець
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
638
Реакції
424
Бали
123
Адреса
Kropyvnytskiy
Вітаю , шановний гравець. Відповідь надав Головний Слідкуючий за Державними Організаціями - ви навмисно зливали КРАЗИ з боєприпасами бандитам. Тим самим порушували правила - Відбувайте чорний список ЗСУ 60 днів.

Розглянуто!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі