Відмовлено Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
23 Кві 2024
Дописи
10
Реакції
8
Бали
6
1. Особистий нікнейм: Влад Волинський
2. Нікнейм адміністратора: Серго Голд
3.Суть скарги:Вітаю мене було за участь у махінаціях а саме 11.4. Забороняється взаємодія основного акаунту з твінк акаунтом через третю особу.Забанили 26 листопада відбанили 27грудня я продовжив грати разом зі своїм другом після чого програвши 11днів мені прилітає бан 01.08.2026 за що не зрозуміло пише:забанив сервер до вияснення на форумі.Після чого я подав скаргу на форум що мене забанили мені запропонував Серго Голд ЗГА піти в діскорд я погодився після чого я в нього питаю чому мене забанили?На що він відповідає "Ви що не знаєте?Вам кентік Пабло Хоффман вам не казав?"і запитав як у вас на такому айді(великому)може бути 160кк але я вибив уруса з рулетки та продав його за 160кк я йому запропонував надати доказ того що він мені випав він сказав що ці докази нічого не дадуть також запропонував йому що можуть підтвердити мої друзі що він мені випав він це проігнорував та почав переводити тему на іншу.Також він питався за бізнес СТО яке передав мені мій колега Пабло Хоффман щоб зловити інший який злітав він на це промовчав.Також я допомагав своїм друзям(колегам які грали разом зі мною на цьому проекті)Подарував свою машину AUDI,але Серго відповів ваш кент що такий бідний що не може купити собі машину?Я не розумію від нього ці слова це ж не заборонено проектом дарувати емоції друзям(маю наувазі робити подарунки.Потім він сказав що з вами не має про що говорити та вийшов з дзвінку.Та написав на моє оскарження що вас було забанено за повторну участь у махінаціях,а саме:Взаємодія з твінк акаунтом через 3 лице.Також перед цим коли я подавав скаргу 26 листопада він відповів що"Вітаю

Ви отримуєте покарання у вигляді блокування на 31 день за порушення правила:

11.4. Забороняється взаємодія основного акаунту з твінк-акаунтом через третю особу (передача грошей, речей, майна, нерухомості, тощо).| Бан 31 день усім хто приймав участь в махінації + конфіскація переданого майна "Саме переданого майна а не мого яке у мене було.Також я хочу вибачитися перед ним після того як ми вийшли з дзвінку я написав йому неадикватні висловлення тому що був на емоціях)=ВИБАЧТЕ ШАНОВНИЙ СЕРГО!Прошу якось вирішити це не дорозуміння з Шановним адміністратором.Цей проект для мене не просто гра а половинка мого життя,я проводив дуже багато часу на цьому проекті знахожив нові знайомства можливо я зараз прошу мене просто пожаліть(вирішувати вам)Дякую за розуміння
4. Доказ отриманого покарання є
5. Дата порушення: 08.01.2026
IMG_0580.jpeg

IMG_0642.png
IMG_0640.png

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,698
Бали
253
Вітаю.

Покарання видано вірно, так як ви отримували майно, щоб передати на інший акаунт, що вважається передачею через 3-те обличчя.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі