Розглянуто Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
26 Чер 2024
Дописи
35
Реакції
76
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Ірина Кузельберг
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги:
1. Почну з того, що ще 9 вересня 2025 року я зверталась в особистих повідомленнях до Міши з проблемою, що в мене знову безслідно зникла тварина. Не від хвороби померла, а просто зникла. Вже була така проблема 10 липня і мені компенсували кошти. Нічого не пофіксили і в вересні проблема рівно така сама, але жодної відповіді і реакції на цю проблему я не отримала досі.

2. 4 січня 2026 року я звернулась в технічну підтримку, бо в мене досі з обновою 3.0 забагані пакетики для відходів. Ця проблема у багатьох гравців, але досі це не було вирішено.
12 січня 2026 року до мене звернувся Міша і попросив почистити всі речі з інвентаря. О 14.30 я все почистила і повідомила про це. Відповіді не поступило.

Відповіли мені 13 січня, тобто добу я мала жити з пустим інвентарем, бо в любий момент його мені мали обнулити?
Я почистила все знову і вказала, що в мене є х2 та ключі свободи, на що мені відповіли, що все видадуть. Так і сталось, мені видали все, окрім ключів свободи. Я вказала на це і мені повідомили, що ключі свободи видадуть протягом 30 хв і уточнили чи буду я на сервері. Весь цей час я була на сервері. Зараз 16 січня мені досі ключі свободи не видали. Якщо проблема видати саме їх, мені могли повідомити про це і запропонувати компенсацію або сказати реальні терміни, коли це видадуть. Проблем би не було. Але ось 15 січня мене посадили в тюрму на 2 години і цього предмету, який був так потрібен, не оказалось.

Скріншоти з переписки можу надати адміністратору, сюди не додаю, бо це особисте листування. Додаю докази, що було в інвентарі до «чистки» і що є зараз.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): до «чистки»
Після
5. Дата порушення: 13.01.26

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,528
Реакції
987
Бали
253
Вітаю!

Зв'яжіться зі мною через особисті повідмолення у телеграмі @UG_berlinov або діскорді @chaser_02

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі