Розглянуто Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кіліан Краймз

Поважний гравець
Реєстрування
26 Лип 2023
Дописи
272
Реакції
177
Бали
63
1. Ваш нікнейм:Ігор Вівсянка
2. Нікнейм адміністратора:Макс Харбор
3.Суть скарги:
Під час етапу обзвону, на мою думку, був максимальний злив або ж особиста неприв*знь . На всі поставлені запитання я відповідав на мою думку правильно бо робив це куча разів . На жаль, вести відеозапис під час обзвону заборонено, тому я не маю можливості надати відеодокази.

Прошу:
  • Запросити та переглянути відео- або аудіозапис мого обзвону.
  • Перевірити результати інших кандидатів на предмет можливого зливу та поставлених інших питаннь.
    + підрахувати чесно бали (питання+ правильні відповіді)

Маю досвід проходження аналогічних етапів (зокрема на «полковнику і багато інших посад»), тому можу впевнено стверджувати, що під час мого обзвону були допущені порушення і іншим були задані інші питання (можлиов) . Багато запитань, які мали б бути поставлені відповідно до регламенту, не були задані, а самі запитання виглядали надто не логічними і деякі абсурдними , що викликає обґрунтовані сумніви щодо прозорості процесу.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): -
5. Дата порушення:21.01.26

Останнє редагування:

Макс Харбор

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
19 Лип 2023
Дописи
1,967
Реакції
614
Бали
213
Адреса
[email protected]
Вітаю!
Обзвон пройшли всі кандидати (включая вас), кінцеве рішення було за лідером, він захотів побачити інших гравців на цих посадах.

Очікуйте відповідь від ГА/ЗГА

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,541
Реакції
994
Бали
253
Вітаю!

Під час обзвону усі кандидати набрали однакову кількість балів, остаточне рішення приймав лідер, так як лідеру працювати з даними людьми.

Переглянувши відеодокази та поспілкувавшись із адміністратором, порушень не виявив, обзвон проходив у стандартному форматі.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі