Розглянуто Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Лія Міллер

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
6 Лип 2025
Дописи
160
Реакції
391
Бали
68
1. Ваш нікнейм: Лія Міллер
2. Нікнейм адміністратора: Тім Олександрович
3. Суть скарги:
Шановний Андрій Берлінов. Звертаюсь до вас від всіх неофів, які відлетіли по цій скарзі, щоб не флудили всі окремо Питань до адміністратора Тіма Олександровича, як він розглянув скаргу немає, тому що його гарно ввели в оману.

Питання є до самого Буревія, як лідера і його скарги та ГС ЗГС держ

У нас з вами була розмова за РК та всю територію військової частини. РК було знято з всіх неоф, яких спочатку відкинули, та Тім підтвердив, що зараз РК не йде на всю територію, а конкретно на місце смерті. Саме з нас на місце смерті ніхто не повертався.

Прошу вас розглянути детально скаргу лідера ЗСУ Петра Буревія. Та покарати за спробу зливу особового складу, так як покарання видали не одному гравцю.

6.36. "Злив особового складу" - Заборонений навмисний злив особового складу адміністрації, гравця, фракції або клану, також общаку клана (на розсуд адміністрації). | Бан 14-31 день

Також За обман адміністрації, а саме загальні правила

7.7. Заборонений обман адміністрації на форумі та введення її в оману (підробка доказів, монтаж доказів, зміна відео, редагування тощо). | Бан від 31 дня

Також прошу Видати покарання за МДБ,

6.3.2. "MDB" - Massive Drive By - нанесення шкоди транспорту / гравцям, доведення до несвідомого стану трьох і більше гравців за допомогою транспортного засобу. |

що чудово видно на його відкаті ТУТ тайм код 1.18 як він давить гравця танком 105432, далі Тайм код 1.30 давить гравця 97170, тайм код 1.36 давить гравця 84666 і лишає танк на ньому. Також обман адміністрації з поданням відео без звуку, і вигідних фрагментів для автора

На територію військової частини в 20.55 02.02 заїхало 10 чоловік. В одному авто 4, в іншому 4 + 1 на санях, в третьому 1.

Ось відкат з нашої сторони де це видно

А ось з скарги гравця де немає звуку і виставлений фрагмент вигідний для нього.

Також хочу наголосити на тому, що відкати в цього гравця записані на BandiCut, який пише звуки з гри. Що гравець теж приховав. Ось як доказ його минула скарга, де є чудово записаний звук

Я припускаю, що йому було відомо, що в іншій стороні були люди з неоф, а не тільки біля бункера(а можливо навіть і видно, бо моменту як він катався на танку біля бункера немає на його фрапсах у скарзі), так само як і на злітно-посадкових смугах, що теж видно на його відкатах по міні-мапі, як біжать за гравцем неоф (і ось ситуація від самого гравця у нашому відео), можливо ця інформація передавалась Генералу ЗСУ, але гравець вирішив це приховати. Але дізнатися зможемо якщо ви запросите відкати повні і зі звуком.

А головне це лідер який масово порушив правила та свій статут.

1. Лідер не повинен порушувати правила UKRAINE GTA.

А тим паче вводити в оману адміністрацію

Прошу вас приділити час, розглянути детально відео, де чудово видно дату, час і все легко можна співставити

4. Докази всі наданні зверху
5. Дата порушення:02.02.2026

Останнє редагування:

Петро Буревій

Пєтрушка
Реєстрування
29 Сер 2025
Дописи
35
Реакції
82
Бали
88
Про порушення пункту 2.1 про який я розписав в скарзі, забираю слова назад, в мене на відео чітко видно тільки тих 4 осіб, в мене не було інформації про інших гравців які залетіли в той момент, тому я й написав про це в скарзі так як справді думав що залетіли тільки ті 4 особи, обманювати адміністрацію я ніколи не збираюся, тим більш стоячи на такій посаді.

Щодо RK взагалі не розумію як військова частина може розділятися на якісь території якщо це все один об'єкт РСО - Режимно-секретний об'єкт, якщо вас було вбито в любому місці червоної зони в\ч, ознайомитись з нею можете ТУТ, то проникнення в з любого доступного для цього місця, вже рахується як RK, так як повторюсь це все одна спільна територія. Виключення з приводу порушення RK є тільки у ЗСУ згідно правил нападу на військову частину, а саме 3.5. Військовослужбовцям ЗСУ порушувати правило RK. Маю на увазі те що в цих правилах не має ні одної примітки щодо інших дозволів на RK для всіх держ. структур та кланів.

Про якусь розмову з кимсь про те що військова частина якось розділяється, я вважаю це просто спроба обійти те саме правило RK. Багато держ. службовців інших структур відкидували за це, то чому ж вдруг кланам це стало дозволеним?. Дуже дивно.

Щодо DB від мене, також оспорю, на відео видно що під час того коли я під'їзджав до вас то через пінг скинуло солдата з башти і мене із-за цього зупинило, далі я продовжив рух оминаючи ваших друзів і випадково зачепив свого солдата, того самого який злетів, далі видно що я беру розгон щоб протаранити ваші автомобілі, там видно як я брав лівіше коли під траекторію мого руху вилазе гравець сам і навіть як би сильно мені не хотілось затормозити там в любому випадку він би опинився під танком, бо сам вибіг на траекторію руху, щодо 3 гравця то взагалі нічого говорити, там чітко видно як він сам пригав ззаду на танк.

Ще дуже цікаво від вас чути про звук на відео коли скарга подається на факт вашої присутності, а не якихось образ чі ще чомусь подібному де б звук справді повинен був бути присутнім.

І дивно чути від вас про спроби зливу людей, коли я написав 1 єдину скаргу, коли від вас раніше летіло 5 різних скарг за один раз, тому саме від вас чути про спроби зливу правда дивно)

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,520
Реакції
987
Бали
253
Вітаю!

Стосовно вашої скарги можу надати чітку та аргументовану відповідь:

1. Стосовно правила RK:
Під час нападу на військову частину, дана територія рахується суцільною, якщо вас вбили у межах цієї території, вам заборонено повертатись на неї протягом 15 хвилин.

2. Стосовно лідера ЗСУ:
Лідер не мав точної інформації скільки осіб була під час нападу на ВЧ, він лиш дав припущення відповідно до власного відеозапису. Інформація відповідно переглядається перед тим як видати покарання гравцям.

3. Стосовно спроби зливу особового складу:
Скарга буде перерозглянуто Головним Слідкуючим за Неофіційними організаціями, якщо порушень від кланівців не буде виявлено, це вже буде підставою для видачі покарання лідеру організації.

4. Стосовно MDB:
Масового ДБ виявлено не було, максимум лідер ЗСУ порушив правило 6.3.3. "Навмисний таран" - заборонено навмисно таранити транспортом інший транспорт (включаючи порожній), є винятки.

Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі