Розглянуто Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Соломія Капрізон

Поважний гравець
Реєстрування
19 Чер 2025
Дописи
50
Реакції
125
Бали
38
1. Ваш нікнейм: Соломія Капрізон
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги:
Шановна Валерія Савченко,

хочу уточнити, що гравці не писали мені в особисті повідомлення або сторонні месенджери (як зʼясувалося потім, повідомлення були від інших осіб) — усі повідомлення інтимного, нав’язливого та провокативного характеру надходили безпосередньо в ігровому чаті.

Саме в чаті були пропозиції інтимного змісту, пропозиції грошей, нав’язування. Це частково підтверджується скріншотом й відеофіксацією, а повний контекст може бути об’єктивно перевірений через серверні логи.

Згідно з пунктом 7.2 правил, порушенням вважається вимагання / випрошування інтимних матеріалів та домагання, і в правилі не зазначено, що це має відбуватися виключно в Telegram/Discord або в особистих повідомленнях. Тобто сам факт таких дій у межах гри вже є підставою для кваліфікації за 7.2.

Вважаю, що прив’язка порушення лише до сторонніх месенджерів звужує трактування правила та не відповідає його змісту, адже домагання можуть здійснюватися і безпосередньо в чаті гри.

Також хочу окремо зазначити, що у відповіді було вказано, що адміністрація не бачить прохань «скинути фото».

Однак на наданих мною доказах (скріншоти та відео) чітко зафіксовані прямі повідомлення від гравця із текстом «скинь сиськи», що є прямою вимогою/проханням надіслати інтимні фотографії.

Тому прошу врахувати ці докази та надати їм належну оцінку при повторному розгляді скарги, оскільки сам факт таких фраз вже підтверджує сексуальні домагання.

Крім того, ці дії мали систематичний характер, повторювалися неодноразово та здійснювалися з боку обох гравців, що свідчить про цілеспрямований харасмент, а не одноразовий жарт чи випадок. Такі повідомлення створюють для мене дискомфорт, неприємну атмосферу та заважають комфортній грі, що прямо суперечить правилам проєкту.

Тому вважаю, що кваліфікація за пунктами 5.10 та 5.11 є некоректною та не відповідає тяжкості порушення, а ситуація підпадає саме під пункт 7.2, який передбачає бан, а не мут.

Прошу повторно та об’єктивно розглянути скаргу з урахуванням повного контексту, перевірити логи 26.01.2026 приблизно між 9:00 та 11:00, а також притягнути обох гравців до відповідальності відповідно до правил проєкту та забезпечити безпечне й комфортне ігрове середовище.

Сподіваюся на справедливий розгляд. Дякую.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Для-ГА.366034/#post-1464985
5. Дата порушення: 04.02.2026

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,698
Бали
253
Вітаю.
IC чат - це ігровий простір.
Я надала пояснення на минулій скарзі чому так це рахується
Ми не можемо покарати гравців, можливо ці повідомлення були адресовані по РП, за що і були отримані покарання у вигляді Mute.
Ті повідомлення які мені сьогодні надсилали в особисті, не відносять до гравців на яких написана скарга, саме тому вона і не може бути розглянута позитивно.

Правило 7.2 не регулює порушення, до моменту його наявності.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі