Розглянуто Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Соломія Капрізон

Поважний гравець
Реєстрування
19 Чер 2025
Дописи
51
Реакції
125
Бали
38
1. Ваш нікнейм: Соломія Капрізон
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги:
Шановна Валерія Савченко,

дякую за відповідь, однак хочу уточнити кілька моментів.

Розумію, що IC чат є ігровим простором, проте формат IC не може виправдовувати сексуальні домагання або вимагання інтимних матеріалів, оскільки такі дії прямо заборонені правилами незалежно від типу чату.

Фрази «скинь сиськи» та пропозиції грошей за інтимні матеріали не мають жодного РП-контексту та є прямими домаганнями, що підпадають під пункт 7.2.

Пункт 7.2 регулює саме домагання та випрошування інтимного контенту, і в правилі не зазначено, що це стосується лише сторонніх месенджерів. Тому такі дії в межах гри також є порушенням.

Я прошу не робити припущень щодо «можливо це було по РП», а об’єктивно перевірити серверні логи, де видно реальний зміст повідомлень.

Оскільки надані мною докази містять прямі формулювання домагань, але порушення все одно не визнається, у мене складається враження, що ситуація розглядається неповно або необ’єктивно. Прошу забезпечити неупереджений та рівний підхід до всіх гравців відповідно до правил проєкту.

Також уточнюю, що скріншоти з особистих повідомлень від інших осіб я надала лише як підтвердження систематичності домагань загалом, але основна скарга стосується саме дій конкретних гравців в ігровому чаті.

Прошу повторно переглянути скаргу з урахуванням повного контексту та застосувати покарання згідно з пунктом 7.2.

7.2. Заборонено підштовхувати / маніпулювати / закликати / переслідувати гравців у реальному світі. Додатково вважається злив фотографій, вимагання / випрошування / заклик до поширення оголених або з інтимним змістом фотографій, розповсюдження конфіденційної інформації, що може будь-яким чином зганьбити честь і гідність гравця / адміністратора.
Покарання: Бан від 31 дня / Бан 6000 днів / Чорний список UKRAINE GTA.

Дякую.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Для-ГА.366176/
5. Дата порушення: 04.02.2026

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.
Я надала відповідь на минулій скарзі.
Гравці отримали покарання у вигляді муту, бан за даний доказ який ви надали, не застосовується.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі