Зачинено Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вован4ик

Козак
Реєстрування
20 Лис 2025
Дописи
32
Реакції
8
Бали
11
1. Ваш нікнейм: Вованчик Бешка але на даний момент покі немає нікнейма
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги: Доброго вечора, Головний Адміністратор 01 серверу, звертаюся безпосередньо до вас. Прошу розглянути ситуацію з видаленням (баном) мого акаунта. На акаунті було 76кк ігрової валюти та автомобіль Porsche 911 Turbo S з деталями.
Причиною покарання вказано гру з читами, але я ніколи не користувався сторонніми програмами. Раніше я вже отримував бан за нібито спробу продажу ігрової валюти, але я її не продавав — після перевірки мене розбанили ГА/ЗГА 05 серверу.
Після розбану я спокійно грав деякий час, потім зробив перерву на кілька днів. Коли повернувся в гру, побачив повідомлення, що мене забанив АНТИЧИТ. Зі своєї сторони запевняю, що жодних читів чи заборонених програм не використовував.
Прошу повернути мені втрачені речі за те, що мій акаунт був видалений. Я вже написав та відправив окрему скаргу на втрачене майно.
Готовий надати Discord для повної перевірки ноутбука на сторонні програми: vovan4ikbeshka17
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Доказ, що немає аккаунта
5. Дата порушення: 15.01.2025

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

Відповідь неодноразово була надана в попередніх темах. Створення нових тем призведе до блокування форумного облікового запису.

Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі