Олежка Вадимович
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 26 Жов 2022
- Дописи
- 57
- Реакції
- 52
- Бали
- 23
1. Ваш нікнейм: Олежка Вадимович
2. Нікнейм адміністратора: Ярослав Свиридов
3. Суть скарги:
Шановна адміністраціє!
Прошу розглянути мою ситуацію та надати справедливу оцінку щодо виданого мені покарання.
На мене було подано до суду, після чого мені призначили покарання у вигляді 900 хвилин. Прошу пояснити, яким чином з 0:49 секунди відеовідкату полковник встановив мою особу та інші дані, якщо на той момент Role Play процес ще тривав. Також прошу уточнити, на підставі чого саме це було розглянуто та затверджено ГС Держ.
Окрім цього, прошу роз’яснити, за яких умов призначається покарання у вигляді 15 годин, оскільки, наскільки мені відомо, ситуація відбувалася під час блекауту, а я маю електропостачання лише 2–3 години на добу.
Прошу детально розібратися в цій ситуації та надати обґрунтовану відповідь.
З повагою.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тут
5. Дата порушення: 17.02.2026
2. Нікнейм адміністратора: Ярослав Свиридов
3. Суть скарги:
Шановна адміністраціє!
Прошу розглянути мою ситуацію та надати справедливу оцінку щодо виданого мені покарання.
На мене було подано до суду, після чого мені призначили покарання у вигляді 900 хвилин. Прошу пояснити, яким чином з 0:49 секунди відеовідкату полковник встановив мою особу та інші дані, якщо на той момент Role Play процес ще тривав. Також прошу уточнити, на підставі чого саме це було розглянуто та затверджено ГС Держ.
Окрім цього, прошу роз’яснити, за яких умов призначається покарання у вигляді 15 годин, оскільки, наскільки мені відомо, ситуація відбувалася під час блекауту, а я маю електропостачання лише 2–3 години на добу.
Прошу детально розібратися в цій ситуації та надати обґрунтовану відповідь.
З повагою.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тут

5. Дата порушення: 17.02.2026