Розглянуто Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олежка Вадимович

Кошовий отаман
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
57
Реакції
52
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Олежка Вадимович
2. Нікнейм адміністратора: Ярослав Свиридов
3. Суть скарги:
Шановна адміністраціє!
Прошу розглянути мою ситуацію та надати справедливу оцінку щодо виданого мені покарання.
На мене було подано до суду, після чого мені призначили покарання у вигляді 900 хвилин. Прошу пояснити, яким чином з 0:49 секунди відеовідкату полковник встановив мою особу та інші дані, якщо на той момент Role Play процес ще тривав. Також прошу уточнити, на підставі чого саме це було розглянуто та затверджено ГС Держ.
Окрім цього, прошу роз’яснити, за яких умов призначається покарання у вигляді 15 годин, оскільки, наскільки мені відомо, ситуація відбувалася під час блекауту, а я маю електропостачання лише 2–3 години на добу.
Прошу детально розібратися в цій ситуації та надати обґрунтовану відповідь.
З повагою.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тут Знімок екрана (620).png
5. Дата порушення: 17.02.2026

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,521
Реакції
1,630
Бали
253
Вітаю
Розглянувши вашу скаргу та матеріали кримінальної справи, порушень з боку СБУ, Прокуратари та Судді виявлено не було. Вас обвинувачували я так розумію у двох порушеннях, а саме: носіння/зберігання зброї без ліцензії, та те що ви відкрили вононь без ІС причини по працівнику МВС.
Згідно цього вам Суддя назвачив вирок у вигляді 15 років позбавлення волі, а саме 15 * 60 (де 1 рік це година деморгану) = 900 хв.

В рамках РП, якщо ви не згоді з вироком суду ви можете подати апеляцію про це рішення, аби вирок передивилися.
Стосовно встановлення вашої особистості, то було відіграно всі експертизи аби зрозуміти по РП що це саме ви.
На відео доказі у вас не видно ні маски чи чогось іншого, що мало змогу закрити ваше лице для розпізнавання.

Порушення збоку держ. орг. невиявив. Покарання було видано вірно.

Очікуємо відповіді ГА та ЗГА

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.

За судовим рішенням, покарання видано вірно.
Але ми перерозглянемо судову систему, для можливого полегшення даних вироків.
Наразі ви можете подати апеляцію.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі