Розглянуто Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

OlegHolland

Кошовий отаман
Реєстрування
17 Чер 2024
Дописи
177
Реакції
91
Бали
33
1. Ваш нікнейм: Олег Холанд
2. Нікнейм адміністратора: Роман Семеген
3. Суть скарги: Вітаю адміністрацію. Я хочу подати оскарження на видане мені покарання. Я не використовував жодних читів або сторонніх програм. У тій ситуації це був інспектор ПриватБанку, і я застосував тільки тайзер (електрошокер), що передбачено ігровими можливостями.
Я граю на сервері вже майже 3 роки і ніколи не використовував заборонене ПЗ. Прошу перевірити логи, щоб переконатися, що з мого боку не було порушень. Дякую за розгляд. СКАРГУ
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
IMG_5082.jpeg

5. Дата порушення: 16.03.26

OlegHolland

Кошовий отаман
Реєстрування
17 Чер 2024
Дописи
177
Реакції
91
Бали
33
Шановний ГА, хочу відповісти на це повідомлення. Те, що у мене були покарання раніше, не означає, що я систематично порушую правила або використовую стороннє ПЗ.
У даній ситуації я не використовував жодних читів чи програм. Я застосував лише тайзер (електрошокер), що є звичайною ігровою механікою.
Прошу перевірити логи та всі докази по цій ситуації, щоб об’єктивно розібратися. Дякую за розгляд.

Ronald Anderson

Власник авіа-салону
Реєстрування
30 Кві 2023
Дописи
32
Реакції
45
Бали
23
Шановний ГА, цей гравець вже неодноразово обманював інших гравців та вводив їх в оману, використовуючи різні схеми. Зараз він також намагається ввести в оману адміністрацію.

У даній ситуації він фізично не міг перебувати на роботі інкасатора на сонячних панелях Києва (біля мисливського магазину). На відео чітко видно, що він не був у формі інкасатора, а знаходився у своєму звичайному скині. Крім того, він безпідставно застосував тайзер, що також видно на відеозаписі.

Прошу звернути увагу на ці обставини при розгляді ситуації.

Василь Мурович

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
9 Гру 2024
Дописи
276
Реакції
323
Бали
83
Під час праці співробітником інкасації коли гравця вбивають і повертають за допомогою адреналіну усі речі(тайзер, дробовик, та м 4) залишається

OlegHolland

Кошовий отаман
Реєстрування
17 Чер 2024
Дописи
177
Реакції
91
Бали
33
Шановний ГА, Щодо того, що я нібито не міг бути інкасатором під час роботи інкасації, якщо гравця було вбито та піднято за допомогою адреналіну, його спорядження (тайзер, дробовик, М4) може залишатися. Це є особливістю ігрової механіки, тому наявність зброї або тайзера не є порушенням.
Також можливі візуальні баги або затримки, через які форма могла некоректно відображатися на відео.
Тайзер був застосований у межах ігрових можливостей і без порушення правил.
Прошу адміністрацію об’єктивно перевірити логи та всі обставини ситуації перед прийняттям рішення.

Останнє редагування:

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

Докази детально перевірено та співставлено з подіями в грі. Ігровий обліковий запис розблоковано. В подальшому прошу утриматись від використання даної механіки.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі