Відмовлено Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

OlegHolland

Кошовий отаман
Реєстрування
17 Чер 2024
Дописи
177
Реакції
91
Бали
33
1. Ваш нікнейм: Олег Холанд
2. Нікнейм адміністратора: Андрій Смітт
3. Суть скарги: Скаргу
Вітаю ГА. Я хочу подати повторне оскарження щодо виданого мені покарання у вигляді блокування на 15 діб.
Вважаю дане покарання необґрунтованим та занадто суворим, з огляду на реальні обставини ситуації.
Я не використовував баг навмисно та не мав жодного умислу отримати вигоду або нашкодити іншим гравцям. Механіка, при якій після використання адреналіну залишається спорядження, не є очевидним багом, а виглядає як особливість гри. Жодного офіційного повідомлення від адміністрації щодо заборони використання цієї механіки не було.
Також звертаю увагу, що:
відсутній факт мого збагачення або отримання вигоди;
відсутні докази систематичного зловживання;
я не отримував попереджень щодо цього порушення;
звинувачення інших гравців носять суб’єктивний характер і не підкріплені достатніми доказами.
Згідно з правилом 1.11, покарання передбачає відповідальність за свідоме використання багу, однак у моєму випадку відсутній ключовий фактор — умисел.
Вважаю, що у даній ситуації максимум могло бути застосовано попередження або мінімальне покарання, а не блокування на 15 діб.
Прошу:
детально переглянути ситуацію;
врахувати відсутність наміру порушення;
скасувати або суттєво пом’якшити покарання.
Окремо хочу прокоментувати звинувачення щодо нібито обману гравців на Центральному Ринку.
Дані твердження є безпідставними та не підкріплені жодними доказами. Формулювання «зі слів багатьох гравців» не може вважатися об’єктивним доказом, оскільки не містить конкретних фактів, відеофіксації або підтверджених скарг.
Я не займаюсь обманом гравців і не здійснював подібних дій. Вважаю, що ці звинувачення є спробою очорнити мою репутацію та вплинути на рішення адміністрації.
Прошу:
не враховувати непідтверджені твердження при винесенні рішення;
  • розглядати лише ті факти, які мають
  • чіткі та об’єктивні докази.
Також прошу звернути увагу на дії гравця Рональд Андерсон ( 91712 ).
З його боку регулярно спостерігаються провокаційні дії, спрямовані на створення конфліктних ситуацій та подачу скарг на інших гравців. У даному випадку вважаю, що ситуація могла бути навмисно спровокована, а сама скарга частково є суб’єктивною та перебільшеною.
Прошу адміністрацію перевірити ситуацію об’єктивно з обох сторін та, за необхідності, дати оцінку діям даного гравця.

Рональд Андерсон ( 91712 ) Гравець уже подав дві скарги поспіль на форумі 1 скаргу 2 скаргу .Складається враження, що він намагається будь-яким чином домогтися мого бану.
При цьому сьогодні ви Головний адміністратор 3 скаргу уже розблокував мій акаунт, і я маю намір спокійно грати. Я не зовсім розумію, чого він цим прагне щоб мене забанили? Однак він продовжує провокувати та поводитися неадекватно.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
IMG_5101.jpeg

5. Дата порушення: 18.03.26

Останнє редагування:

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

Як було зазначено в попередніх скаргах, рішення є остаточним та оскарженню не підлягає. Факт порушення чітко зафіксований системою без доказів з різних сторін.

Додатковий контекст, який було викладено гравцями під даною скаргою також взято до уваги на майбутнє. Рішення залишається в силі.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі