Володимр Кайовскій
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 13 Бер 2024
- Дописи
- 118
- Реакції
- 94
- Бали
- 73
1. Ваш нікнейм: Володимр Кайовскій
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги:
Вітаю, шановний Берлінов.
На мене та Назара Артемова подали однакові скарги від гравців Дава Судаков, Богдан Житомирський, Саня Житомирський та Джеймс Житомирський. Як ми бачимо, скарги від Дава Судакова та Джеймса Житомирського повністю однакові, якщо порівнювати їх зі скаргами Богдана на Сані.
Як на мене, такі дії були зроблені спеціально для того, щоб відкинути мене, а також Назара Артемова в бан за нібито "слив". Однак, якщо подивитися з іншої сторони, видно, що скарги від мене є повністю обґрунтованими.
1. Прокуратура1 : Гравці мене спеціально ображають, а також порушують закони.
2. Прокуратура2 : Тут гравець закафав мене без причини.
3. Скарга1 : Тут гравці офтопили та порушували правила UG.
4. Скарга2 : Людина - нонРП коп, і за це я подав скаргу на форум.
5. Скарга3 : Тут ми проводили викрадення, і людина сама покинула гру. Ми зібрали людей, щоб провести хоч якесь РП, але вона вийшла, тому я і подав скаргу на форум.
Якщо люди порушують правила, то я не можу подати скаргу на форум?
Люди не можуть написати нормальні скарги та копіюють їх. Заради чого? Зрозуміло, щоб спеціально злити мене та Назара Артемова.
Також, якщо люди будуть казати: "Ми не просили заливати скаргу Даві Судакові", тоді чому гравець Дава Судаков залив такі ж скарги за 2 хвилини(доки)?
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6
5. Дата порушення: 05.04.2026
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги:
Вітаю, шановний Берлінов.
На мене та Назара Артемова подали однакові скарги від гравців Дава Судаков, Богдан Житомирський, Саня Житомирський та Джеймс Житомирський. Як ми бачимо, скарги від Дава Судакова та Джеймса Житомирського повністю однакові, якщо порівнювати їх зі скаргами Богдана на Сані.
Як на мене, такі дії були зроблені спеціально для того, щоб відкинути мене, а також Назара Артемова в бан за нібито "слив". Однак, якщо подивитися з іншої сторони, видно, що скарги від мене є повністю обґрунтованими.
1. Прокуратура1 : Гравці мене спеціально ображають, а також порушують закони.
2. Прокуратура2 : Тут гравець закафав мене без причини.
3. Скарга1 : Тут гравці офтопили та порушували правила UG.
4. Скарга2 : Людина - нонРП коп, і за це я подав скаргу на форум.
5. Скарга3 : Тут ми проводили викрадення, і людина сама покинула гру. Ми зібрали людей, щоб провести хоч якесь РП, але вона вийшла, тому я і подав скаргу на форум.
Якщо люди порушують правила, то я не можу подати скаргу на форум?
Люди не можуть написати нормальні скарги та копіюють їх. Заради чого? Зрозуміло, щоб спеціально злити мене та Назара Артемова.
Також, якщо люди будуть казати: "Ми не просили заливати скаргу Даві Судакові", тоді чому гравець Дава Судаков залив такі ж скарги за 2 хвилини(доки)?
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6
5. Дата порушення: 05.04.2026