- Реєстрування
- 26 Вер 2023
- Дописи
- 996
- Реакції
- 1,166
- Бали
- 253
1. Ваш нікнейм: Ольга Княгиня
2. Нікнейм адміністратора: Для ГА . Продовження розгляду ситуації по попередній скарзі тут.
3. Суть скарги:
Обставини справи та виконана робота:
Слідство зайшло у тупик не через мою «недбалість», а через небажання МОЗ працювати та небажання прокуратури визнати неможливість виконання їхніх забаганок у поточних умовах.
Прошу:
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Доказ розмови з МОЗ та Генеральним прокурором.
0:20-визнання від МОЗ тупіка у ситуації,
0:40 -Генеральний прокурор розповідає про те що МОЗ будуть робити експертизу.
0:50-1:50-аргументація від МОЗ яка не відповідає жодному закону на нашому сервері.
2:00-до розмови долучається Генерал НПУ .
2:33-думка Генерала НПУ стосовно ситуації .
2:50-версія від Генерального прокурора про те що рани від 7 кульових поранень за 3 дні у потерпілого вже загоїлись .
3:00-Генеральний прокурор говорить про порушення процесу хоча у законодавчій базі такого процесу ніде не прописано.
3:23-пролунала версія про те, що поранений як може виконувати свою роботу після кульового поранення (відколи у нас фул рп проєкт став?)
4:40-прошу надати законодавче підтвердження відмови від МОЗ про проведення СМЕ .
5:20-подаю ідею Генеральному прокурору змінити свою позицію стосовно призначення СМЕ.
5:50-Генеральни прокурор наполягає у розслідуванні хоча все можливе від ГСУ зробила .
6:15 -я наголошую що СМЕ не є обов'язковою ні по правилам серверу, проєкту , ні по законах серверу.
6:40-нагадування Генеральним прокурором мені про те, що на мене очікує покарання у разі не виконання його наказу.
7:10-Генеральний прокурор схиляється до позиціє ГА стосовно свого наказу (тобто ГА підтримує його).
5. Дата порушення: 09.05.2026
2. Нікнейм адміністратора: Для ГА . Продовження розгляду ситуації по попередній скарзі тут.
3. Суть скарги:
Створення штучного процесуального тупика, саботаж роботи ГСУ з боку МОЗ та бездіяльність Генерального прокурора
Повідомляю про критичну ситуацію, що склалася навколо кримінального провадження від 07.05.2026. Попри всі мої зусилля як слідчої та чітке виконання вказівок прокуратури, справу навмисно затягують інші учасники процесу.Обставини справи та виконана робота:
- Виконання наказу: Мною було повністю прийнято позицію Генерального прокурора. На виконання його вимоги я підготувала та подала клопотання до суду про призначення судово-медичної експертизи (СМЕ) докази.
- Домовленість з ГП: Між мною та Генеральним прокурором Олександром Адамсом було досягнуто домовленості: я забезпечую юридичну частину (клопотання), а Генеральний прокурор бере під особистий контроль роботу МОЗ під час проведення експертизи, як наглядовий орган докази докази. ухвала суду.
- Саботаж з боку МОЗ: Попри наявність клопотання та вказівок, представники МОЗ категорично відмовляються проводити експертизу. Вони вигадують нові причини для відмови, посилаються на правила, яких не існує в статуті чи законодавстві, та фактично ігнорують законні вимоги слідства.
- Відсутність результату: Генеральний прокурор, попри обіцянку проконтролювати роботу МОЗ, не вживає жодних санкцій чи заходів впливу до медиків. Натомість термін у 48 годин, встановлений мені «для виправлення помилок», продовжує спливати, а погрози звільненням та статтею 126 ККУ на мою адресу залишаються чинними.
- Порушення п. 1.4 докази: Згідно з правилами сервера: «Кримінальна справа має бути завершена у строк не більше 7 днів з моменту відкриття, після чого її необхідно передати до суду». Справа відкрита 07.05.2026. Через безпідставні вимоги СМЕ та відмови МОЗ її проводити, термін у 7 днів стрімко спливає.
Слідство зайшло у тупик не через мою «недбалість», а через небажання МОЗ працювати та небажання прокуратури визнати неможливість виконання їхніх забаганок у поточних умовах.
Прошу:
- Зобов’язати Генерального прокурора або відкликати вимогу щодо СМЕ (зважаючи на саботаж МОЗ), або реально виконати свою обіцянку та через адміністрацію або судовий вплив змусити МОЗ провести експертизу.
- Припинити нарахування терміну (48 годин) на виконання наказу, оскільки затримка відбувається не з вини НПУ.
- Надати оцінку діям співробітників МОЗ, які вигадують власні правила, що суперечать законодавчій базі серверу.
- Захистити мене від безпідставних погроз звільненням, оскільки наказ прокурора мною фактично виконаний (клопотання подано), а результат роботи третіх осіб (МОЗ) не перебуває в моїй компетенції.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Доказ розмови з МОЗ та Генеральним прокурором.
0:20-визнання від МОЗ тупіка у ситуації,
0:40 -Генеральний прокурор розповідає про те що МОЗ будуть робити експертизу.
0:50-1:50-аргументація від МОЗ яка не відповідає жодному закону на нашому сервері.
2:00-до розмови долучається Генерал НПУ .
2:33-думка Генерала НПУ стосовно ситуації .
2:50-версія від Генерального прокурора про те що рани від 7 кульових поранень за 3 дні у потерпілого вже загоїлись .
3:00-Генеральний прокурор говорить про порушення процесу хоча у законодавчій базі такого процесу ніде не прописано.
3:23-пролунала версія про те, що поранений як може виконувати свою роботу після кульового поранення (відколи у нас фул рп проєкт став?)
4:40-прошу надати законодавче підтвердження відмови від МОЗ про проведення СМЕ .
5:20-подаю ідею Генеральному прокурору змінити свою позицію стосовно призначення СМЕ.
5:50-Генеральни прокурор наполягає у розслідуванні хоча все можливе від ГСУ зробила .
6:15 -я наголошую що СМЕ не є обов'язковою ні по правилам серверу, проєкту , ні по законах серверу.
6:40-нагадування Генеральним прокурором мені про те, що на мене очікує покарання у разі не виконання його наказу.
7:10-Генеральний прокурор схиляється до позиціє ГА стосовно свого наказу (тобто ГА підтримує його).
5. Дата порушення: 09.05.2026