Розглянуто Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ольга Княгиня

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Вер 2023
Дописи
996
Реакції
1,166
Бали
253
1. Ваш нікнейм: Ольга Княгиня
2. Нікнейм адміністратора: Для ГА
3. Суть скарги: У скарзі тут. від ГА були сказані слова : "Обвинувальний акт буде перерозглянутий генеральним прокурором, після повернення статті 119 та 121 до ККУ." Статті були повернуті до ККУ, а саме непідкорення співробітнику правоохоронних органів та образа працівника держ орг. Але сьогодні Генеральний прокурор відмовив статтю 121 ККУ у моїй справі , кажучи що немає суспільної небезпеки докази. Я розумію, що у реальному житті це КУпАП і за ці покарання надаються штрафи, але у нас гра. Я схиляюсь до планшету НПУ, де це все ж таки стаття яка відноситься до ККУ та містить покарання у вигляді ув'язнення у ІТТ докази.. А також ГА надав свою відповідь та розставив всі крапки над "і". Генеральна прокуратура відмовляє цю статтю, та також статтю 119 ККУ докази, докази. Стосовно ситуації про клопотання про СМЕ-я дослухалась до остаточного рішення від ГА та виконала все необхідне, а чому тоді їхня сторона до останнього впирається та в особистому спілкуванні назустріч йти не хоче?
Прошу вирішити це питання будь ласка. Якщо вони не згідні, що це ККУ -то нехай пишуть ідею для покращення на форум щоб усунули покарання за ці статті у вигляді ув'язнення системно.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): -
5. Дата порушення: 14.05.2026

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,520
Реакції
987
Бали
253
Вітаю!

Генеральному прокурору буде видано покарання, за невиконання своїх посадових обов'язків.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі