Зачинено Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Макс Фомс

Козак
Реєстрування
18 Бер 2026
Дописи
15
Реакції
13
Бали
8
1. Ваш нікнейм:Райан Хомс
2. Нікнейм адміністратора:Конор Стоун
3. Суть скарги:Вітаю шановна ГА.Я Райан Хомс,вчора сталась неприємна ситуація,вчора їхаючи на страйк мене вбили гравці з клану ASGARD мене це сильно збісило та як з клану ASGARD кожен божий день збираються толпою і всіх розтрілюють. Я вирішив подати скаргу вертаючись назад дорогою на страйк гравці з клану ASGARD мене вбили вдвічі я подав знову скаргу і так продовжувалось 3-4 рази після того я вирішив спитати в друга Даніка Хомса що може бути клану ASGARD за ці всі скарги він відповів (може бути догана за 10 скарг та він сказав що може правильно помогти подати скаргу) (Гравець Данік Хомс подав правильну скаргу по моїй просьбі та получив таке саме покарання як і я я не знаючи правил заляв на них 6-7 скарг за що і прошу вибачення та прошу оскарження мене та розблокування гравця Даніка Хомса та як це було зроблено по моїй просьбі.) Дякую за розуміння та ще раз прошу вибачення,прошу вибачення в клану асгард та адміна Конор Стоун.Також ще раз зазначаю гравець Данік Хомс Не має абсолютно ні якого відношення до залятої його скарги. Дякую за розуміння та прошу оскарження
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):-
5. Дата порушення30.05.2026

з повагою Райан Хомс

Вікторія Кизима

ГА | Східна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
2,587
Реакції
1,059
Бали
253
Вітаю
Із 8 поданих скарг було схвалено лише 3. Це розцінюється як спроба зливу клану
У зв'язку з цим блокування акаунта залишається чинним на даний момент

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі