В очікуванні Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

𝒟𝒶𝓃і𝓀 𝐻𝑜𝓂𝓈

Поважний гравець
Реєстрування
12 Чер 2025
Дописи
143
Реакції
155
Бали
48
1. Ваш нікнейм: Данік Хомс
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги:

Вітаю, шановна ГА

Хочу подати скаргу на гравця Макса Крутова та прошу вас детально перевірити його поведінку. Даний гравець неодноразово подає скарги на інших гравців за образи, провокації та інші порушення правил, проте сам регулярно допускає подібні порушення.

На своїх скріншотах та відеозаписах він зазвичай не показує повну ситуацію, приховуючи моменти, де сам провокує конфлікт, ображає інших гравців та використовує некоректні висловлювання. Через це складається неповна картина подій.

Як приклад, я розмістив повідомлення в чаті купівлі-продажу про продаж рідкісної речі. Після цього Максим почав провокувати мене, використовувати образливі висловлювання та переходити на особистості. Також з його боку були образи, спрямовані на моїх родичів. На наданих доказах видно, що саме він став ініціатором конфлікту.

Крім того, прошу звернути увагу на скаргу, яку він подавав на гравця Івана Шліфа. Перед поданням цієї скарги Максим сам провокував та ображав даного гравця, що також є порушенням правил проєкту.

Вважаю, що така поведінка суперечить правилам сервера, зокрема пункту 7.7 правил Ukraine GTA, оскільки гравець свідомо провокує інших учасників проєкту на конфлікт, а потім використовує їхню реакцію як підставу для подання скарг.

Прошу адміністрацію розглянути надані докази, перевірити ситуацію в повному обсязі та винести справедливе рішення.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
1781190291525.png

5. Дата порушення:-

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 2, Учасників: 0, Гостей: 2)

Угорі