Розглянуто Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Том Харисон

Шановний гравець
Реєстрування
7 Бер 2025
Дописи
24
Реакції
38
Бали
18
1. Ваш нікнейм: Том Харісон 83499
2. Нікнейм адміністратора: Вікторія Казима
3. Суть скарги:
Доброго дня, шановна адміністраціє.
Звертаюся до вас з проханням ще раз переглянути моє покарання. Я повністю визнаю свою провину та не заперечую, що порушив правила. Усе, що я написав, було сказано під впливом емоцій. Зараз я розумію, що це було неправильно, і щиро шкодую про свій вчинок.
Я граю на цьому сервері вже давно. За цей час я провів тут багато годин, чесно заробляв майно, розвивав свого персонажа та завжди із задоволенням проводив час на сервері. Саме тому мені дуже прикро, що через одну помилку можу втратити все, чого досяг за довгий час.
Я не прошу залишити моє порушення без покарання. Я лише прошу врахувати, що це був одиничний емоційний вчинок, а не навмисне бажання порушувати правила чи проявляти неповагу до адміністрації або сервера. Кожна людина може помилитися, і я не є винятком.
Щиро прошу дати мені можливість виправити свою помилку та розглянути можливість скорочення терміну блокування або дострокового розбану. Обіцяю, що зробив для себе висновки, і подібна ситуація більше не повториться. Надалі я буду уважніше ставитися до своїх слів, дотримуватися правил сервера та з повагою ставитися до адміністрації й інших гравців.
Дякую за те, що приділили час моєму зверненню. Сподіваюся на ваше розуміння, справедливе рішення та ще один шанс.
4. Доказ отриманого покарання (скріншот/відео): -
5. Дата порушення: 29.06.2026

Вікторія Кизима

ГА | Східна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
3,162
Реакції
1,280
Бали
253
Вітаю
Відповідь була надана в минулій темі

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі