Розглянуто Для ГА!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Станкевич..

Из грязи в князи
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
263
Реакції
254
Бали
83
1. Ваш нікнейм: 6779
2. Нікнейм адміністратора: Віктор Репецький
3. Суть скарги:

Не понятно вот что:

1. Почему я вообще получил бан? Жалоба была написана от 3 лица, администратор выдал наказание не запросив откат
2. Почему мне прилетел бан? Если за это предусмотрено тик . И опять же не запросили откат и сразу бан

Я благодарен, что меня разбанили. Я не могу понять, почему из-за ошибки админа, я теперь должен месяц мучаться не играя терки. Можно ж было сначала запросить откат, а после уже принять решение, даже если была команда рассмотреть жалобы, отклоняться от регламента нельзя

1) И все таки, если подтвердиться ошибка, то можно мне отменить данное ограничение?
2) А также хотелось узнать, что по какому правилу битв за терки или общих проекта, мне было выдано такое ограничение?

4. Доказ отиманого покарання (скриншот/відео): КЛАЦ
5. Дата поушення: 22.07.26

Олег Яворівський

ГС Неофіційних організацій | 06
Куратор лідерів
Реєстрування
2 Бер 2025
Дописи
1,437
Реакції
287
Бали
223
Вітаю, Шановний Гравець!
Так як блокування було видано з моєї сторони та скаргу було розглянуто мною,
Надам коментар від себе:

Попри того, скарга містила в собі дійсно складну для розбору ситуацію та вирішити її негайно, на жаль, не вийшло.
Саме тому ситуація була детально проаналізована разом із Слідкуючою та Головною Адміністрацією.

Після розгляду відеозапису, його аналізу та обговорення ситуації було встановлено, що ваші дії підпадають під пункт правил:
6.38.3. Заборонено створювати “фейкові лаги” / навмисне зниження FPS / створювати штучні посмикування. | Бан від 31 дня
Ми досі не можемо бути повністю впевненими в тому, що ви маєте стабільне інтернет-з'єднання, тому ррішенням Головної Адміністрації було, розблокувати вас та заборонити вам
приймати участь в битвах за територію на протязі 30 днів (з 21.07.2026 - 21.08), доти поки ви не виправите своїх неполадки з інтернетом, аби уникати таких казусних ситуацій...

З приводу скарги від 3-го лиця:
Так, на момент подання скарги її автор дійсно був третьою особою, а саме Модератором клану Budanov1chi.
Однак у правилах подання скарг є примітка, яка дозволяє Адміністрації відступати від стандартного порядку розгляду та приймати рішення на власний розсуд у виняткових ситуаціях. Саме таке рішення було прийнято через складність цієї скарги.
Також Регламент Адміністрації дозволяє використовувати відеодоказ, якщо його автор дав згоду на його використання. У цьому випадку така згода була отримана, тому скаргу було розглянуто.

Розумію, що саме цей момент викликав найбільше запитань у гравців. Якщо це спричинило непорозуміння — приношу свої вибачення.
Проте незалежно від того, ким саме була опублікована скарга, остаточний вердикт залишився б таким самим, адже він був прийнятий після обговорення зі Слідкуючою та Головною Адміністрацією.

Дякую за розуміння!

Очікуємо вердикту Головного Адміністратора!

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,190
Реакції
915
Бали
253
Вітаю

ГС Неоф надав розгорнуту відповідь

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі