Розглянуто Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Саня Притонов

Поважний гравець
Реєстрування
30 Тра 2024
Дописи
87
Реакції
126
Бали
391
1. Ваш нікнейм: Агуша Тюбикович
2. Нікнейм адміністратора: Адам Квенті
3. Суть скарги: Вітаю, мене забанив ЗГС не зрозуміло за що. На мене написали скаргу, за якусь нібито резку. Хоча хочу вам пояснити її суть. Ця програма втручається в мережеві пакети, та "ріже" їх, коли вони відправляються від клієнта на сервер. Тобто на екрані гравців я повинен телепортовуватись, бігати ривками. на відкаті ж можна побачити, що нічого такого немає. Також я не можу зрозуміти, чому не було взяти до уваги зовсім не ідеальний сервер 04 серверу. Дуже часто гравці і без читів "шліфують" землю або телепортуються, що погіршує реєстрацію урона по ним. Уже при урахованні цих факторів він не повинен відразу банити мене на цілий місяць. Він не попросив більших доказів, він не визвав мене на перевірку, щоб точно переконатись в наявності у мене стороннього ПЗ. Замість цього він вирішив запросити у мене відкат зі смертельного матчу, він вважає що кожен гравець повинен його вести і при просьбі адміністратора його показати. Я вважаю, що цей бан не є чесним, адже я нічого не використовував. Пані ГА, я готовий пройти любу перевірку, або через відсутність недостатніх доказів розбаньте мене і проведіть бесіду з даним адміністратором і пояснити, що він не повинен при першій можливості помилково банити гравців.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тут
5. Дата порушення: 02.08ю2026

Ксенія Київська

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
23 Січ 2025
Дописи
2,816
Реакції
977
Бали
409
Вітаю
Відпишіть мені в тг - @ksnkvsk

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі