Відмовлено Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владосік Снайпс

♡ | Північна Україна | ♡
Реєстрування
6 Жов 2023
Дописи
523
Реакції
182
Бали
458
1. Ваш нікнейм: Владосік Снайпс / 45404

2. Нікнейм адміністратора: -

3. Суть скарги:

Прошу переглянути дії гравця
Сева Чижик та дати їм відповідну оцінку згідно з правилами форуму.

Раніше мною була подана скарга на трьох гравців, серед яких був Сева Чижик, за те, що під час моєї роботи вони почали стріляти в мене та в результаті вбили мене. У цій ситуації я надав достатню кількість доказів - як фото, так і відеоматеріали, на яких зафіксовані обставини події.

У відповідь на мою скаргу гравець Сева Чижик написав:

«Якщо ти в таксі працюєш нащо ти сам починаєш відкривати вогонь та наносити тяжкі тілесні ушкодження що передбачає статтю 1.3 нанесення тяжких тілесних ушкоджень та 5.16 порушення правил громадського порядку»

Вважаю даний коментар недоречним у цій темі, оскільки гравець фактично висуває проти мене звинувачення, не надаючи жодних доказів на підтвердження своїх слів.

Хочу окремо зазначити, що мова йде конкретно про цю ситуацію, яка зафіксована у скарзі, а не про вчора, позавчора чи будь-який інший день або іншу ситуацію. Саме в цей момент, у цій конкретній ситуації, я нікого не провокував та не починав стрілянину. Навпаки, я від'їхав від місця конфлікту, щоб не заважати гравцям, які між собою стріляли, після чого очікував на замовлення таксі. Незважаючи на це, по мені почали стріляти та в результаті мене було вбито.

Тому вважаю, що коментар гравця Сева Чижик у темі скарги є необґрунтованим звинуваченням та може вводити інших користувачів / адмінів в оману щодо обставин саме цієї конкретної ситуації.

Зі свого боку я надав докази, які дозволяють об'єктивно встановити перебіг подій. Якщо гравець стверджує, що я відкривав вогонь, завдавав тяжких тілесних ушкоджень або порушував громадський порядок, він має надати відповідні докази саме щодо цієї ситуації, саме цього моменту, а не будь-яких подій, які могли відбуватися в інший час...

У зв'язку з цим прошу розглянути можливість порушення гравцем Сева Чижик правила 4.4 форуму:

4.4. Заборонено публікувати свідомо неправдиву інформацію з метою ввести користувачів в оману. | Бан 15 днів.

Прошу ГА переглянути всю ситуацію в повному обсязі, врахувати надані мною фото - та відеодокази, а також коментар відповідача, та справедливо розглянути скаргу відповідно до чинних правил.

Дякую за розгляд.

4. Доказ (скриншот/відео): Скарга

1786147725601.png

5. Дата порушення: 07.08.2026

Даніл Волошин

КА | Північна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
1 Гру 2023
Дописи
603
Реакції
264
Бали
478
Вітаю!

Гравець не водив вас в оману, підстав для видачі покарання не виявленно.
Відмовлено

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі