Стас Маліцький
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 30 Чер 2024
- Дописи
- 256
- Реакції
- 99
- Бали
- 376
1. Ваш нікнейм:Стас Маліцький
2. Нікнейм адміністратора:Адам Ґрінвуд
3. Суть скарги: Я подав скаргу на два порушення з боку клана MARLBORO, за те що їх учасник клану був не в зареєстрованому скіні, і також вийшов поза межу бізвару
На що мені відмовили по тій причині, що він новачок
З яких пір на сервері тепер існують вердикти ( Новачок / Досвідчений?) правила для всіх, це не мої проблеми, що лідер або модератори клану не знайшли часу , для того щоб пояснити правила для тих, кого добавляють собі в клан, чи в нас тепер працює логіка ( Якщо він або вона не знали який скін), значить покарання не буде видаватись?? Незнання правил не звільняє від відповідальності
Я прошу переглянути ще раз докази, та видати покарання!
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):тут
5. Дата порушення:11.08.2026
2. Нікнейм адміністратора:Адам Ґрінвуд
3. Суть скарги: Я подав скаргу на два порушення з боку клана MARLBORO, за те що їх учасник клану був не в зареєстрованому скіні, і також вийшов поза межу бізвару
На що мені відмовили по тій причині, що він новачок
З яких пір на сервері тепер існують вердикти ( Новачок / Досвідчений?) правила для всіх, це не мої проблеми, що лідер або модератори клану не знайшли часу , для того щоб пояснити правила для тих, кого добавляють собі в клан, чи в нас тепер працює логіка ( Якщо він або вона не знали який скін), значить покарання не буде видаватись?? Незнання правил не звільняє від відповідальності
Я прошу переглянути ще раз докази, та видати покарання!
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):тут
5. Дата порушення:11.08.2026