Зачинено Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ярослав Алмазов

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
11 Сер 2025
Дописи
296
Реакції
302
Бали
279
1. Ваш нікнейм:
Ярослав Алмазов

2. Нікнейм адміністратора:
Вікторія Кизима

3. Суть скарги:

Вікторія Кизима, ви звернули увагу тільки на останній абзац про шрифт і відповіли «перерозглянуто», а суть всієї моєї скарги проігнорували?

Я писав скаргу не тільки через нечитабельний шрифт, а через безпідставне покарання за DM/DM Car/FD in GZ, коли мене змусили рятувати друга зі стяжок через повну бездіяльність адміністраторки в репорті!

Вимагаю повноцінного розгляду всієї ситуації по суті, а не формальних відповідей за 3 хвилини ради того, щоб просто закрити тему!

Мої вимоги до керівництва (ГА / КА):

Замість того щоб виконувати свої безпосередні обов'язки та допомогти гравцеві, який опинився в стяжках, адміністраторка просто стояла і спостерігала, як я роблю її роботу та виручаю друга. У результаті я ж і отримав покарання.

На основі цього вимагаю:

Скоротити термін покарання (а краще повністю його зняти), оскільки мої дії були вимушеними через халатність адміністратора.

Видати компенсацію за згаяний час і покарання, отримане через бездіяльність Тетяни Делігіоз.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
Посилання на скаргу: тик

5. Дата порушення:
-

Вікторія Кизима

ГА | Східна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
3,600
Реакції
1,443
Бали
643
Вітаю
Гравець подав репорт щодо «DM» з боку іншого гравця, після чого з'явилися ви та почали стріляти в нього. За цей час гравець не повідомляв про те, що перебуває у стяжках та потребує допомоги у вирішенні ситуації. Після цього адміністратор побачив, як ви вбили гравця без будь-якої провокації чи причини, за що і отримали покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі