Зачинено Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

nazar_078

Козак
Реєстрування
1 Бер 2026
Дописи
22
Реакції
9
Бали
58
Ваш нікнейм та ID: Назар Прокурор | 16685
Нікнейм адміністратора: Адам Квенті

Суть скарги:

Доброго дня, шановна адміністрація Ukraine GTA.

Хочу попросити переглянути моє покарання та, якщо це можливо, піти мені назустріч.

Я повністю визнаю свою провину. У тій ситуації я був на емоціях і дозволив собі висловитися дуже некоректно щодо родича іншого гравця. Зараз я розумію, що незалежно від ситуації та моїх емоцій я не мав так говорити. Це була моя помилка, і я щиро за неї перепрошую.

Водночас хочу пояснити, що перед цим мене закафали в ЗЗ, після чого без жодної RP-відігровки пограбували та принижували. Через це я сильно розізлився і, на жаль, не стримав емоції. Я не використовую це як виправдання своїм словам, а лише хочу пояснити, чому тоді так відреагував.

За час перебування в бані я переосмислив свою поведінку. Зрозумів, що навіть якщо мене провокують, правильніше просто звернутися до адміністрації, а не відповідати образами та переходити межі дозволеного.

Це моє перше блокування за настільки серйозне порушення. Я вже відбув майже половину терміну покарання і щиро прошу дати мені можливість повернутися на сервер. Я зробив для себе висновки та обіцяю, що надалі не буду піддаватися на провокації й допускати подібної поведінки.

Нещодавно я також побачив, що за даною ситуацією іншому гравцю було схвалено оскарження. Тому дуже прошу врахувати це під час розгляду моєї ситуації та, якщо Ви вважаєте можливим, скоротити мені термін покарання.

Я не намагаюся перекласти свою провину на когось іншого. Я визнаю, що був неправий, і щиро шкодую про свої слова.

Прошу дати мені шанс виправитися та довести своєю подальшою поведінкою, що я зробив правильні висновки.

Дякую за приділений час та розгляд мого оскарження. Сподіваюся на Ваше розуміння та позитивне рішення.
(скріншот/відео):
Дата порушення: 29.08.2026

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі