Розглянуто Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Арчі Устімов

Новий гравець
Реєстрування
19 Вер 2026
Дописи
1
Реакції
0
Бали
5
1. Ваш нікнейм: Арчі Устімов
2. Нікнейм адміністратора: Г.А.
3. Суть скарги:
Доброго дня.Зайшов у гру після приблизно місячної перерви просто пограти та по приколу натискав F. Людина, у якої був цей ТЗ, записала момент і подала на мене скаргу, звинувативши у використанні читів.
Хочу зазначити, що я ніколи не використовував чити. За весь час гри в мене не було банів чи інших покарань за читерство.
Скаргу розглянув адміністратор Андрій Кардинал та заблокував мій акаунт на 6000 днів за нібито використання читів. Я категорично не погоджуюсь із цим рішенням, оскільки читів у мене ніколи не було.
Прошу повторно переглянути ситуацію, перевірити мій акаунт та докази зі скарги, після чого винести об’єктивний вердикт.
Після такого блокування я не бачу сенсу створювати новий акаунт і знову все прокачувати з нуля. Я хочу продовжити грати саме на своєму акаунті.Ссылка на саму жалобу .
Прошу переглянути покарання за 6.38.2.
Читів або будь-якого стороннього ПЗ я не використовував і ніколи не використовував. Після тривалої перерви зайшов у гру та просто по приколу натискав F. У результаті другого гравця чомусь викинуло з автомобіля.
Я не використовував жодних програм, скриптів чи читів для отримання переваги. Прошу врахувати, що сама по собі дивна поведінка гри після натискання стандартної клавіші F не є доказом використання стороннього ПЗ.
Прошу надати докази саме використання мною забороненого ПЗ та повторно переглянути покарання на 6000 днів.
Дякую за розгляд.

Останнє редагування:

Конор Стоун

ГА | Центральна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
1,635
Реакції
668
Бали
409
Вітаю

Вас було розблоковано.
Надалі рекомендуємо утриматися від подібних дій, оскільки вони можуть бути розцінені як багоюз.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі