Відмовлено Для ГС Держ Владислава Ямадзі

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артур.Демяник

Новий гравець
Реєстрування
22 Тра 2024
Дописи
4
Реакції
4
Бали
6
  1. Нікнейм адміністратора:Владислав Ямадзі
  2. Особистий нікнейм:Артур Демяник
  3. Суть скарги:Прошу вас пане Ямадзі схвалити мою заявку на Генерала ДСНС. Скарга яку написав Едвард Кейт на мене, Едвард Кейт вважає мою заявку неправильно написаною тому що за словами Едварта Кейта мої ідеї були скопійовані у нього хоча якщо подивитися на мою та його заявку жодна з його ідей небула скопійована тому що ці ідеї є особисто моїми а не чіїмись.Також за словами Едварта Кейта моя РП біографія на Лідера була написана неправильно, тому що за правилами РП біографії на Лідера вона мала би складати від 7до8 тисяч символів,але я написав на велику кількість символів менше але чомусь адміністрація її схвалила,тому я прошу прийняти мою заявку на лідера
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження:24.05.2024

Петя Самогон

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
27 Гру 2023
Дописи
1,246
Реакції
2,396
Бали
213
Вітаю, попрошу взяти до уваги мої ідеї:

9.1 Додати на форумі розділ "Дошка пошани" в якому будуть відображатись найкращі співробітники ДСНС.
9.2 Додати на форумі розділ "Легендарні Генерали ДСНС" розділ у якому буде список Генералів ДСНС у відставці.
9.3 Розробити нову систему підвищення
9.4 Удосконалити систему прийняття атестації.
9.5 Зробити розформ фракції, набрати спеціалістів які будуть сумлінно виконувати свою роботу.
9.6 Робити розіграші для заохочення співробітників, та громадянин які бажають вступити до лав ДСНС
9.7 Зробити графік проведення наборів по якому заступники разом з Інструкторами підрозділу НА ( Національної Академії) будуть проводити співбесіду на вступ до лав ДСНС.
9.8 Прибрати підрозділ УА ( Управління Авіації)
9.9 Розробити систему підвищення в середині підрозділів, від стажора до Начальника підрозділу.
9.10 Робити щотиждневі збори в суботу на яких будуть підведені підсумки роботи за весь тиждень, видача премій, занесення найкращих співробітників на "Дошку пошани".

І також ідеї гравця Артура Демяника:

9.1: Зробити зовсім нову та легку систему підвищення
9.2:Зробити розформ щоб почати все спочатку
9.3:хочу щоб ДСНС була одна із цікавих,та кращих фракцій
9.4:зробити інтересну систему преміювання
9.5:хочу зробити нові підрозділи,і само собою деякі підрозділи забрати через їх неактив

Із всіх ідей для фракції тільки 1 з його ідей не скопійована з мене, а саме 9.3:
Щодо РП біографії, даного гравця, вона складає 3292 символи ( Разом з комами, і крапками)
Якщо дивитись в правилах написання біографії, для Лідера \ заступника повнна сягати 7-8 тисяч символів.

ОБОВ'ЯЗКОВО
(Для 5-6 рангів 6000 тисяч символів,
Для лідера заступника
(11-12)- 7000-8000 тисяч символів.

Іван Шабля

Шановний гравець
Реєстрування
7 Тра 2024
Дописи
23
Реакції
36
Бали
21
Вітаю, попрошу взяти до уваги мої ідеї:

9.1 Додати на форумі розділ "Дошка пошани" в якому будуть відображатись найкращі співробітники ДСНС.
9.2 Додати на форумі розділ "Легендарні Генерали ДСНС" розділ у якому буде список Генералів ДСНС у відставці.
9.3 Розробити нову систему підвищення
9.4 Удосконалити систему прийняття атестації.
9.5 Зробити розформ фракції, набрати спеціалістів які будуть сумлінно виконувати свою роботу.
9.6 Робити розіграші для заохочення співробітників, та громадянин які бажають вступити до лав ДСНС
9.7 Зробити графік проведення наборів по якому заступники разом з Інструкторами підрозділу НА ( Національної Академії) будуть проводити співбесіду на вступ до лав ДСНС.
9.8 Прибрати підрозділ УА ( Управління Авіації)
9.9 Розробити систему підвищення в середині підрозділів, від стажора до Начальника підрозділу.
9.10 Робити щотиждневі збори в суботу на яких будуть підведені підсумки роботи за весь тиждень, видача премій, занесення найкращих співробітників на "Дошку пошани".

І також ідеї гравця Артура Демяника:

9.1: Зробити зовсім нову та легку систему підвищення
9.2:Зробити розформ щоб почати все спочатку
9.4:зробити інтересну систему преміювання
9.5:хочу зробити нові підрозділи,і само собою деякі підрозділи забрати через їх неактив

Із всіх ідей для фракції тільки 1 з його ідей не скопійована з мене, а саме 9.3:
Щодо РП біографії, даного гравця, вона складає 3292 символи ( Разом з комами, і крапками)
Якщо дивитись в правилах написання біографії, для Лідера \ заступника повнна сягати 7-8 тисяч символів.

ОБОВ'ЯЗКОВО
(Для 5-6 рангів 6000 тисяч символів,
Для лідера заступника
(11-12)- 7000-8000 тисяч символів.

Почитай будь ласка перше правило написання біографії, а не правила написання біографії Bad COP/ Bad GOV

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,320
Реакції
5,043
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Правила написання РП біографій від 16 березня 2024 року є наступними - клік.
Так як біографія містить 2780 символів без пробілу вона підлягає схваленню.
Учора було внесено зміни до РП розділу тепер правила мають інші значення та потреби для схвалення біографії.
Стосовно ваших ідей, вони і справді похожі, на майбутнє створюйте ідеї для покращення не використовуючи заявки попередніх гравців.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі