Відмовлено Для ГС Держ // ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Михайло Малюк

UKRAINE GTA
Активний гравець
Реєстрування
17 Вер 2024
Дописи
1,657
Реакції
1,118
Бали
394
1. Ваш нікнейм та ID: Михайло Малюк / 44833
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги:
Вітаю, в період з 17.01.2026 по 26.04.2026 займав посаду Лідера СБУ, після зняття по причині "Успішно відстоявши 3 терміни", на наступний день була переписка з ЗГС Держ, на той момент був Сергій Правда, стосовно того що підвисив 2 людей на 8 звання на судну ніч і мав повернути їх на те звання яке було, у ході розмови ЗГС не хотів нічого чути на його думку всі мої слова було "Виправданням" чи "перекладанням вини на когось", після переписки ми пішли у войс, там я хотів нормально поговорити та розповісти ситуацію, але ЗГС не хотів нічого чути та продовжив говорити свою думку, і на прикінці розмови оголосив що я отримую ЗЧС на 60 днів, я з цим рішенням погодився, тому що не бачив сенсу щось доказувати
Впродовж майже 60 днів, я отримував закордонний паспорт та поговорив з ГС Держ, щоб повернутися в госку і почув що в мене ЧС Лідерів по тій же причині за що і ЗЧС, обдумавши це все через деякий час я повертаюсь в Держ структури: НПУ, ЗСУ. Десь пів місяця, може більше, я був в цих фракціях після чого став на посаду Підполковника НПУ та зі мною прийшли люди які зараз роблять актив у фракції
Зовсім скоро
Лідер СБУ має переходити на посаду Модератора, та в мене з'явилося бажання зайняти посаду Лідера СБУ знову. Та зробити її активною, яка вона була раніше, а може навіть краще
Тому прошу
ГС Держ та ГА розглянути можливість щодо зняття з мене ЧС Лідерів, дати можливість знову зайняти посаду ЛІдера СБУ, та підняти фракцію, вважаю що в мене достатьно досвіду та можливостей це зробити
Дякую за розуміння!
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео): за потреби в ЛС
5. Дата порушення: 27.08.2026

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі