Розглянуто Для ГС Держ / Михайло Олеговича

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Рей Белфорд

Кошовий отаман
Реєстрування
8 Січ 2026
Дописи
50
Реакції
71
Бали
21
1. Ваш нікнейм: Рей Федерал
2. Нікнейм адміністратора: Михайло Олегович
3. Суть скарги:
Хочу подати ще раз оскарження на видане мені покарання у вигляді зняття з посади та 15 днів ЧС лідерів.
Ситуація полягала в тому, що мною був звільнений співробітник Укрзалізниці через порушення — а саме образи та образа проєкту.

Також даний гравець Остап Львівський
В той день
Ми під час робочої зміни перебували у спец Зв'язку
а саме
Співробітники УЗ ,та Співробітник ВРУ
обговорювали РП моменти
Зайшла особа ( Остап Львівський )
ТА почала одразу перебивати всіх то там був висловлюванням що проект ( не буду казати ) Йому було зроблено зауваження що це спец зв'язок і за це можна отримати покарання , він покинув його .
та через хвилину повернувзя та повторив свої висловлювання
та додав Що Йому ( Пох..й , і що б його звільнили ) , я відкрив статут УЗ переглянув статті а саме

3.1 Заборонено порушувати цей статут.

3.2 Заборонено ігнорувати/не виконувати накази старших за посадою
( а я вище писав що наголошував що б він закрив рота та покинув спец-зв'язок )

3.7 Заборонено прогулювати робочий день.
Хоча там можна було додавати та додавати .
...............................................................................................................................
Тоді як я його звільнив
Воно вирішило залити скрін
Хоча по логах буде видно що особа не була в грі 5 днів включно
і з якою циллю були провокації в Спец-зв'язку не зрозуміло .
Але добавлю - Що дання особа багаторазово звільнена з різних фракціх саме за порушення статуту .

Після подання скарги на мої дії ЗГС Держ Андрій Соколов попросив надати докази. Але доказів немає окрім скріна про звільнення .Тому що цевідбулося швидко і в Діскорді ( Спец-зв'язку )
але є свідки з Різних Фракцій які перебували у спец-зв'язку та були шоковані та можуть підтвердити Неадекватну поведінку Особи ( Остап Львівський )

Через відсутність частини доказів мені була видана догана, а гравця повернули у фракцію. Після цього я повідомив, що не маю бажання працювати з даною людиною через його поведінку та ставлення до проєкту, і попросив зняти мене з посади. Після цього мені було видано покарання у вигляді 15 днів ЧС лідерів, з чим я не зовсім згоден, оскільки: звільнення було здійснене не без причини; навмисного зловживання посадою з мого боку не було. Прошу переглянути дану ситуацію та переглянути або пом’якшити покарання Зняти або зменьшити ЧС лідерів до того на скільки це можливо так як лідер я проявляю дуже активну роботу всіх фракцій в яких перебуваю і така ситуація що виникла була вперше.
Оскільки мої дії не були спрямовані на порушення правил, а лише на підтримку порядку у фракції.
Дякую за розгляд.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 21.03.26

Михайло Олегович .

Головний Моряк 04
Реєстрування
5 Вер 2025
Дописи
224
Реакції
263
Бали
108
Вітаю, вам догана була видана через скаргу якраз в той момент, коли ви хотіли звільнятися, тобто дуже пізно.
Саме через таку неоднозначність видачі такого виду покарання, я "за" зняття ЧС 9-12.

Очікуємо відповіді ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі