Розглянуто Для ГС Держ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Томі Версетті

Кошовий отаман
Реєстрування
1 Гру 2024
Дописи
61
Реакції
80
Бали
63
  1. Нікнейм лідера/заступника: Богдан Батурінець
  2. Особистий нікнейм: Томі Версетті
  3. Суть скарги: Даний лідер є не компетентним, ігнорує правила або зовсі не знає їх. В правилах проведення наборів є таки пункт, Тривалість співбесіди має бути не менше 20 хвилин з моменту початку. дана людина протягом однієї години подавала мегафон а саме кожні 10 хвилин а це заборонено.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Клік
  5. Дата походження: 25.10.2025

Богдан Батурінець

Мл. Адміністратор | Східна Україна
Мл.Адміністратор
Реєстрування
8 Сер 2024
Дописи
261
Реакції
613
Бали
153
  1. Нікнейм лідера/заступника: Богдан Батурінець
  2. Особистий нікнейм: Томі Версетті
  3. Суть скарги: Даний лідер є не компетентним, ігнорує правила або зовсі не знає їх. В правилах проведення наборів є таки пункт, Тривалість співбесіди має бути не менше 20 хвилин з моменту початку. дана людина протягом однієї години подавала мегафон а саме кожні 10 хвилин а це заборонено.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Клік
  5. Дата походження: 25.10.2025
Вітаю, надаю коментар від себе. Правила я ніякі не порушував, мегафон я займав за 30 хвилин, не заборонено кожні 10 хвилин займати мегафон. Співбесіда триває 20 хвилин, а кожні 10 хвилин я подаю оголошення для того щоб було більше людей. По фатку ніякі правила не порушенні. Нарахунок того, компетентий чи ні ви цього не знаєте, тому прошу такий висновок не робити, так як до цього як був майже рік полковником НПУ.
Далі очікуємо відповіді від ГС Держ

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,526
Реакції
1,631
Бали
253
Вітаю
Порушень не виявлено, оскільки державні організації можуть використовувати держ. хвилю для публікації наборів. Відповідно до їх результативності лідерам нараховують бали за набори. Бувають випадки, що не всі одразу бачать повідомлення про набори, оскільки зараз інвет + системні оголошення про початок ігор на арені.

РОЗГЛЯНУТО

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі