Розглянуто Для ГС Держ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Адам Міцкевич

Заступник СБУ
Реєстрування
5 Лип 2023
Дописи
466
Реакції
424
Бали
123
1. Адам Міцкевич
2.
3. Вітаю шановний ГС держ. Я хотів би оскаржити недовіру на посаду лідера державних організацій.
Отримав я недовіру 31.05.2026 року перед обзвон на посаду лідера НПУ через певні порушення правил серверу.

З моменту недовіри пройшло близько 2 і більше місяців як я активно працював, розвивав НПУ та активно приймав участь у різних заходах

В цілому на посаді полковника поліції провів 4 місяці а зараз продовжують свою роботу вже у СБУ

З моменту порушення признаю, були також невеликі порушення однак я намагаюся не порушувати правила

4. -
5. 06.08.2026

Олександр Сазантов

ГС Держ|Північна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
4 Жов 2023
Дописи
544
Реакції
327
Бали
123
Вітаю.
На жаль, я не можу задовольнити ваше оскарження щодо недовіри. Під час перебування на посаді Заступника лідера НПУ з вашого боку неодноразово фіксувалися порушення правил сервера, а також випадки некоректної та неадекватної поведінки у спілкуванні.
Такі дії негативно впливають на репутацію керівного складу та не відповідають вимогам, які висуваються до осіб, що обіймають керівні посади. Враховуючи сукупність цих обставин, підстав для скасування або перегляду рішення щодо недовіри немає.
Разом із тим хочу зазначити, що у вас буде можливість змінити мою думку. Якщо, перебуваючи на посаді Заступника лідера СБУ, ви проявите себе з позитивної сторони, будете демонструвати високу активність, відповідальне ставлення до своїх обов'язків та не допускатимете жодних порушень правил сервера, я готовий переглянути можливість оскарження недовіри.

Усе залежатиме виключно від ваших подальших дій, дисципліни, активності та дотримання правил.​

Ксенія Київська

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
23 Січ 2025
Дописи
2,633
Реакції
868
Бали
253
Вітаю
Відповідь була надана ГС Держ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі