Розглянуто Для ГС/ЗГС Держ. ЗМІ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Мазепа

Повернення 08.07🪖
Реєстрування
10 Бер 2025
Дописи
13
Реакції
24
Бали
18
1. Ваш нікнейм: Дмитро Мазепа
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги: Вітаю, шановна адміністрація, буквально ось тільки що звільнили з посади лідера ЗМІ Адама Беркута, по причині ЗВБ. Я не проти звільнення, але у мене є прохання яке прошу прослухати та здійснити.
Справа в тому, що ця людина була лише одна яка керувала фракцією, це створювало по справді не дуже гарне задоволення, бо ця людина брала усю фракцію на себе, робила ефіри, добрі справи і тп. У нас лише 1 керуючий каналу але у цієї особи не має змоги підвищувати або розвивати фракцію, це не образа, а сумна правда. Навіть гравці не можуть звільнитися оскільки нема лідера/заступника(Виключення: /uninvite), у мене або у інших людей також є бажання розвити цю фракцію, я не бажаю розлучатися з нею та звільнятися,моє прохання надати нам 1-2 заступників лідера, та у такому випадку прохання надати Виключення ос.складу для підвищення на 11-10 звання, оскільки наразі потрібно стабілізувати фракцію, а потім її відновити з новим лідером.
Тому прохання: надати 1-2 зам.лідера під час виборів на лідера ЗМІ
2.Надати виключення ос.складу
Це усі мої прохання, я більше не благаю, я бажаю врятувати фракцію.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): -
5. Дата порушення: 16.07.2026

Андрій Миколенко

ЗГС Держ| Чорноморський край
Куратор лідерів
Реєстрування
22 Бер 2023
Дописи
550
Реакції
269
Бали
123
Вітаю!
Дякуємо за небайдужість до розвитку фракції.
На жаль, нараззі немає можливості призначити когось на посаду заступника лідера без лідера організації.
Після призначення нового лідера він самостійно сформує керівний склад та призначить заступників.

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,931
Реакції
1,786
Бали
253
Адреса
Platz der Republik 1, 11011 Berlin

Розглянуто.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі