Генрі Сагайдачний
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 14 Лип 2023
- Дописи
- 117
- Реакції
- 90
- Бали
- 33
Нікнейм адміністратора: -
Особистий нікнейм: Кеннеді Скалетто
Суть скарги:
🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Шановні колеги та Адміністрація!
Я щиро прошу вибачення за ситуацію, яка призвела до звільнення мене з СБУ Д. Я розумію, що ця подія могла викликати розчарування та втрату довіри.
У зв'язку з цим я прошу вашої довіри у моєму призначенні на посаду лідера. Готовий працювати під будь-яким строгим контролем, щоб виправдати ваші очікування та сприяти відновленню впевненості у керівництві.
Крім того, я готовий прийняти умову про негайне зняття з посади та блокування у разі будь-якого серйозного порушення з мого боку. Це моя особиста гарантія відповідальності та чесності перед вами.
Зобов'язуюсь діяти прозоро, відповідально та враховувати думку кожного з вас.
Дякую за розуміння.
З повагою,
Скалетто Кеннеді
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
Дата походження: 20.12.24
Особистий нікнейм: Кеннеді Скалетто
Суть скарги:
🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Шановні колеги та Адміністрація!
Я щиро прошу вибачення за ситуацію, яка призвела до звільнення мене з СБУ Д. Я розумію, що ця подія могла викликати розчарування та втрату довіри.
У зв'язку з цим я прошу вашої довіри у моєму призначенні на посаду лідера. Готовий працювати під будь-яким строгим контролем, щоб виправдати ваші очікування та сприяти відновленню впевненості у керівництві.
Крім того, я готовий прийняти умову про негайне зняття з посади та блокування у разі будь-якого серйозного порушення з мого боку. Це моя особиста гарантія відповідальності та чесності перед вами.
Зобов'язуюсь діяти прозоро, відповідально та враховувати думку кожного з вас.
Дякую за розуміння.
З повагою,
Скалетто Кеннеді
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
Дата походження: 20.12.24