Розглянуто Для ГС - ЗГС Держ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
18 Вер 2024
Дописи
50
Реакції
16
Бали
11
  1. Особистий нікнейм:
  2. Назар Базар ( Коля Бараболя 197100

3. Суть скарги: 6 січня мною були створенні правопорушення на підставах 60,61,62,65,68 ККУ на мене відкрили крімінальне провадження слідчим Денисом Стайньою на підставах що я не допустив адвоката до процесуальних дій але прошу зауважити на той момент у статуті адвокатів згідно правил 3.7 заявник Юрій Задверння не міг бути приватним адвокатом ( що стосуючись того що він був затриманий в формі прошу замітити посвічення я його не бачив фіксацію номер 3 тайм код 9:58 пояснення затримано адвокату
  4. Додаток: так я і справді не знав 18кпку та назвав не ту статтю 10.10 але я його не посадив ситуація була вирішенна в діскорді я надав свої вибачення та зробив висновки цієї ситуації також прошу вибачення за свої помилки пройшло 2 місяці та 2 тижні я зрозумів свої помилки прошу зняти мене ЗЧС щоб я міг продовжити свою професійну діяльність в держ структурах за цей момент я побував приватним адвокатом НААУ теперішнім часом я добре ознайомлений з ККУ КПКУ КУПАП та правил держ.орг
  5. Докази(скріншот/відео): Заява Позов Ріщення
  6. Дата порушення: 0.7.01.2025

Олександр Юрчишин

Полковник ДКВС | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
11 Тра 2023
Дописи
2,131
Реакції
1,157
Бали
253
Вітаю!
На розгляді

Андрій Косик

ЗГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,695
Реакції
1,300
Бали
253
Вітаю, переглянувши судуве рішення, виношу вердикт, що покарання не буде анульовуватись, як на той час певні статті ККУ та "Статут адвокатів" суперечили одне одному, на разі це було змінено. До зняття ЧС у вас залишилось 12 днів.
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі