- Реєстрування
- 11 Тра 2023
- Дописи
- 2,139
- Реакції
- 1,157
- Бали
- 253
1. Нікнейм адміністратора:
Микита Стернюк
2. Особистий нікнейм:
Олександр Юрчишин
3. Суть скарги:
Доброї вечора шановні читачі даної теми!
Я минулий лідер Верховної Ради м.Дніпро був знаятий з посади лідера 18.11.2023 та був занесений до ЧС 11-12 рангів якоби за неактив, пройшло понад 14 днів та я все усвідомив, що дійсно від мене було мало активу в фракції, мені були понизили покарання до 20 днів, але повторюсь, пройшло вже 13-14 днів, прошу вас зняти з мене дане покарання , а саме ЧС 11-12 , хочу встати на посаду Лідера СБУ або НПУ та допомагати серверу, гравцям. Обіцяю , що якщо я встану на дану посаду, то буду проявляти максимальний актив в фракції.
Дякую за увагу, гарного вечора
!
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Видача покарання! ; Пониження ЧС .
5. Дата походження: 01.12.2023
Микита Стернюк
2. Особистий нікнейм:
Олександр Юрчишин
3. Суть скарги:
Доброї вечора шановні читачі даної теми!
Я минулий лідер Верховної Ради м.Дніпро був знаятий з посади лідера 18.11.2023 та був занесений до ЧС 11-12 рангів якоби за неактив, пройшло понад 14 днів та я все усвідомив, що дійсно від мене було мало активу в фракції, мені були понизили покарання до 20 днів, але повторюсь, пройшло вже 13-14 днів, прошу вас зняти з мене дане покарання , а саме ЧС 11-12 , хочу встати на посаду Лідера СБУ або НПУ та допомагати серверу, гравцям. Обіцяю , що якщо я встану на дану посаду, то буду проявляти максимальний актив в фракції.
Дякую за увагу, гарного вечора
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Видача покарання! ; Пониження ЧС .
5. Дата походження: 01.12.2023